P.C. Roberts: Samu sebe posadila levice do popelnice

06.02.2017 7:34

V čase, kdy se západní svět zoufale poohlíží po hlasech, které by byly alternativou k hlasům neoliberálů, neokonzervativců, presstitutek a Trumpových deregulátorů, nejsou tyto hlasy, bohužel, k mání. Stalo se tak proto, že západní levice se zbláznila. Její hlasy mířící proti Trumpovi, jsou totiž tak pokrytecké, že spíš než Trumpa zasahují ty, kteří ty hlasy vyřkli.

P.C. Roberts: Samu sebe posadila levice do popelnice
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Donald Trump

Sharon Kelly McBride, hovořící za Lidská práva především (Human Rights First), mi poslala mail, ve kterém mi sděluje, že Trump se svým zákonem proti imigraci muslimů do USA postavil na špatnou stranu „amerických ideálů.“

Mám k paní McBride, bojovnici za Human Rights First, tuto otázku: Kde jste byla vy a kde byla vaše organizace, když režimy Bushe ml. Cheyneyho a Obamy zabíjely, mrzačily a vyháněly z domovů muslimy v sedmi zemích v průběhu čtyř posledních prezidentských období?

Proč je ok vraždit miliony lidí, ničit jejich domovy a vesnice a vybombardovávat jejich města – pokud ovšem tohle všechno neprovádí zrovna Trump?

Oč Human Rights First vlastně jde? Jde jí skutečně o prosazování lidských práv, anebo se spíš chápe příležitosti prostituovat v naději darů od Sorosových neziskovek, izraelské lobby či vládnoucího jednoho procenta?

Peníze hovoří, a alternativní hlasy potřebují peníze k tomu, aby mohly též hovořit. A jelikož tolika Američanům je kvalita informací, jež se k nim dostává, víceméně lhostejná, rozhodly se tyto alternativní hlasy podporovat tu stranu, kde ty peníze jsou. Čímž se ovšem změnily z informací na desinformace, vysvětlující všechny záležitosti tak, aby prospívaly vládnoucí oligarchii.

Je toto pozice, o kterou paní McBride jde?

Přejděme k webu Truthout (Tvrdě za pravdou), která názory Human Rights First tlumočí.

Ten web prohlašuje, že Trump tím, že upírá muslimům možnost do USA imigrovat, je démonizuje.

Kde byla Truthout minulých 16 let? Nevšimla si snad, že Bush ml. Řekl: „Musíme muslimy zabít dřív, než oni přijdou sem k nám!“ A nevšiml si Truthout, že on to nejen řekl, ale že on ty muslimy skutečně zabíjel?

Jak zkorumpovaný musí tedy web Truthout být, když prohlašuje, že muslimy démonizuje Trump?

Trump neřekl, že chce muslimy zabíjet. On řekl, že jestliže masy lidí, které jsme vytrhli z jejich domovů a jejichž rodinné příslušníky jsme zabili, by si mohli přát nám tohle vrátit. Že když jsme z muslimů udělali naše přirozené nepřátele, nedává smysl, abychom je teď k sobě zvali.

Tak mluví zdravý rozum. Ale pomatená levice to nazývá rasismem.

Co se stane se zemí, jejíž alternativní hlas je ještě stupidnější a ještě korupčnější, než hlas vládní?

Překlad: Lubomír Man

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…