P. C. Roberts: Většina Američanů oficiální verzi o 11. září nevěří

03.02.2017 16:53

Jak se uvádí v nové studii H.MacLeoda, oficiální verzi o 11. září jeden ze dvou dotázaných amerických občanů pochybuje. 46% z nich má podezření, že budova č. 7 Světového obchodního centra (WTC) se poroučela k zemi následkem řízené demolice.

P. C. Roberts: Většina Američanů oficiální verzi o 11. září nevěří
Foto: YouTube.com
Popisek: Útok na Světové obchodní centrum 11. září 2001

Uvedený výzkum, provedený organizací YouGov.America, ohlašuje, že po zhlédnutí videa o zřícení budovy č. 7 WTC, 46% dotázaných, to je zhruba každý druhý, vyjádřil názor, že se budova č.7 zřítila do svého půdorysu následkem řízené demolice.

Z výzkumu dále vyplynulo:

o 38% Američanů o pravdivosti oficiální verze pochybuje. Z toho 10% jí nevěří vůbec a 12% si s její pravdivosti nejsou jistí.

o 46% Američanů nevěří, že třetí budova WTC (budova č. 7), se taktéž zřítila 11. září. A jen 19 % z těch, kdo to vědí, věděli, že šlo o budovu č. 7.

Po shlédnutí videa, které zřícení budovy č. 7 zachycuje, byla vyjádření respondentů následující:

o 46% dotázaných si je buď jisto, či má podezření, že se budova zřítila následkem řízené demolice, zatímco 28% si je buď jisto či má podezření, že zřícení budovy způsobil požár. 27% respondentů pak odpovědělo, že nemají na věc názor.

O 41% dotázaných se vyslovilo pro nové vyšetření pádu budovy č. 7, zatímco 21% bylo proti.

„Hlasování tedy dokazuje to, co jsme už věděli“, řekl k výzkumu Richard Cage, zakladatel organizace Architekti a inženýři pro pravdu o 11. září. „Většina lidí, která viděla pád budovy č. 7, má problém uvěřit tomu, že padla následkem požáru. Prostě to na přirozené zřícení nevypadá. A to hlavně proto, že všechny sloupy, o které se budova opírala, jako by v okamžiku zmizely, takže se budova pěkně symetricky a volným pádem složila k zemi. A i dalších důkazů pro řízenou demolici je nespočet. A čím více lidí je o budově č. 7 informováno, tím více jich žádá nové vyšetření celého případu.“

Kampaň nazvaná ReThink 9/11 žádá nové vyšetření nejen pádu budovy č. 7 WTC, ale i pádu dvojčat WTC(Twin Towers), do kterých, na rozdíl od budovy č. 7, narazila letadla, a organizace YouGov.Amerca už od tisíců dobrovolných dárců sebrala 225 000 dolarů na prosazení tohoto šetření.

Přeložil Lubomír Man

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…