P.C. Roberts: Washington plánuje nukleární útok na Rusko a Čínu

29.04.2017 17:42

Řeči o hrozbě nukleární války oblíbené rozhodně nejsou a lidé se snaží věřit tomu, že nukleární válka je nemožná už proto, že postrádá smysl. Ale, bohužel, lidstvo už ve své historii nastřádalo tak dlouhý seznam činů, které neměly smysl, že nechat se ukolébat právě touto útěchou, by taktéž moc smyslu nemělo.

P.C. Roberts: Washington plánuje nukleární útok na Rusko a Čínu
Foto: pixabay.com
Popisek: Jaderný výbuch - ilustrační foto

Už v minulých letech jsem psal, že některé z dokumentů o změně americké válečné doktríny dosvědčují skutečnost, že Washington připravuje preventivní nukleární útok na Rusko a Čínu. A snažil jsem se též ukázat, že způsob, kterým americká vláda démonizuje Rusko a prezidenta Putina, ty nekonečné a neustávající lži o ruských činech a záměrech, i tvrdá americká odmítání spolupracovat s Ruskem při řešení jakéhokoli problému, přesvědčily ruskou vládu, že Washington připravuje západní společnost na útok proti její zemi. A ke stejnému závěru dospěla i Čína.

Není pro lidstvo většího nebezpečí, než když přesvědčíte dvě nukleární mocnosti o tom, že proti nim chystáte atomový útok. A zdá se v téhle situaci nemožné představit si cosi ještě bezohlednějšího a nezodpovědnějšího. A přece právě to dokázal teď Washington lidstvu na práh jeho domu položit.

Generál poručík Viktor Poznikin, zástupce operačního velitele ruského generálního štábu prohlásil v minulých dnech, že Washington ve snaze dosáhnout globální nadvlády nad Světem zřizuje aktuálně takový antibalistický raketový systém, o němž se domnívá, že dokáže ruskou odpověď na americký preventivní útok znemožnit (ZDE).

Velmi důkladné informace a studie Rusy přesvědčily, že Washington skládá komponenty zařízení, jež nemají žádný jiný smysl než Rusko zdevastovat a zcela paralyzovat jeho schopnost na americký útok odpovědět útokem svým. Řečeno jasněji: Washington se zcela vážně chystá rozpoutat nukleární válku.

Teoreticky počítá tento šílený plán s tím, že po americkém preventivním úderu bude Rusko tak zdevastováno, že s tím, co mu vojensky zbude, na americký úder už neodpoví. A to z děsu před tím, že Američané by na jeho odpověď zareagovali úderem druhým – a to ještě mocnějším. Kromě toho má Washington v plánu využít svých agentů v Moskvě k zavraždění co největšího počtu členů ruské vlády, aby se tak země ocitla bez vedení.

Idioti stojí poslušně seřazeni za Washingtonem

Ano, i takovýmto způsobem jsou šílení americko-izraelští neokonzervativci rozhodnuti získat vládu tentokrát už opravdu nad celým Světem.

A je vůbec nějaká naděje, že k naplnění takovéhoto scénáře nedojde? Vždyť Rusové a Číňané přece nebudou sedět a čekat, až jim americký meč setne hlavy.

Uvádí se v souvislosti s touto otázkou i druhý scénář možného postupu Washingtonu. A to ten, že americká armáda na Rusko a Čínu materiálně sice nezaútočí, ale obě země přesvědčí o tom, že je na takovýto útok na ně tak znamenitě připravena, že obě země raději sklopí hlavu a Washingtonu se podvolí.

Ale zase: proč by Rusko a Čína měly čekat na dokončení amerických příprav na válku, jejímž cílem je přeměnit jejich státy na státy loutkové?

Americký vojenskobezpečnostní komplex už dodneška převálcoval Trumpův záměr normalizovat vztahy USA a Ruska, a většina Američanů, zdá se, propadla i propagandě o tom, že Rusko je pro USA hrozbou. A tak chápou agresivní akce Washingtonu jako obranu proti hrozbě, a nikoliv tedy jako politiku, jež ukončí život na zemi.

A nikde proto nebudou a nejsou žádné protesty. Idioti britští, němečtí, francouští, italští, kanadští, australští, belgičtí, řečtí, portugalští, španělští, japonští (a čeští – pozn. překl.), stojí všichni pěkně a poslušně seřazeni za Washingtonem, který se duševně už zcela pomátl.

(vybral a přeložil Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.