Pavel Chrastina: Kdo volí piráty, volí konec demokracie a budoucí diktaturu

19.02.2021 0:22

Za krátkou dobu své existence piráti dokázali, že spořádaně klopýtají v marxistických šlépějích podobným způsobem, jako jiná politická uskupení řízená, ať už zjevně, anebo skrytě, novými marxismu oddanými „elitami“. Přichází čas přestat si něco nalhávat. Kdo volí piráty, volí konec demokracie a budoucí diktaturu. A pravděpodobně volí i příchod něčeho ještě děsivějšího. Kdyby se piráti po volbách dostali k vládě, byla by to největší pohroma, která by nás mohla postihnout.

Pavel Chrastina: Kdo volí piráty, volí konec demokracie a budoucí diktaturu
Foto: Jiří Hroník
Popisek: Pavel Chrastina, zpěvák, baskytarista a textař, spoluzakladatel skupiny Olympic

Někteří mí drazí se nechali už několikrát lehce slyšet, že bych ve svých publicistických statích mohl být o něco stručnější a zesílit tak pádnost svých závěrů. Dobrá, tohle nakonec vím už od svých učednických let. Pokud stručnost nevede ke ztrátě obsahu sdělení, patří k základním kamenům žurnalistického umění každého dobrého novináře. Nuže tedy, do toho.

Piráti si myslí, že příští vláda bude jednou jejich? To by byla ještě větší katastrofa, než bývalá vláda socialistů. Zde stačí jen připomenout, že Marx, Engels, Mussolini, Lenin, Stalin a nakonec i Hitler byli také socialisté. Jenže, zatímco první dva nebyli politici, ostatní skončili jako krvaví diktátoři. A někteří z nich se dostali k moci dokonce demokratickou cestou. Když nás historie znovu varuje, měli bychom se už konečně jednou poučit.

Česká odnož pirátů a podpora pro nelegální migraci

Piráti nám za krátkou dobu své existence dokázali, že spořádaně klopýtají v marxistických šlépějích podobným způsobem, jako jiná politická uskupení řízená (ať už zjevně, anebo skrytě) novými evropskými či světovými marxismu oddanými „elitami“.

Mezinárodní vedení pirátů sídlí v Bruselu a je ovládáno muslimy. Také si říkají „internacionála“. Jejich česká odnož se snaží za každou cenu oslabit odpor domácího obyvatelstva k nelegální (většinou muslimské) imigraci. A snaží se pilně už od samého počátku migračního nájezdu na evropskou civilizaci. Národy, které propašované přistěhovalce přijaly do svých zemí bez jakýchkoli prověrek a bezpečnostních kontrol, se dnes potýkají s prudkým vzestupem kriminality, netolerancí a terorismem v měřítku, které jejich občané nikdy před tím nepoznali. Jak to souvisí s piráty? Stačí se podívat na pár let staré fotografie jejich vůdců pod vítačskými hesly s pokrytecky přimalovanými symboly sluníčka. Anebo jste už zapomněli?

Zaměřují se na snadno ovlivnitelnou mladou generaci

A nejen to. V Praze, kde piráti pronikli až do vedení města, začaly prosakovat doložené zprávy o jejich bezohledném korupčním chování ve všech městských částech, kde mají své zástupce. Jakkoli nekalé „přilepšení“ z kapes daňových poplatníků se přece hodí, ne? Inu, hola hoši na palubu, chopte se svých zbraní a dělejte svému jménu čest.

Piráti se zaměřují na nejmladší voliče, kterým chybí životní zkušenost. Zároveň jsou to ti, kteří jsou nejsnáze ovládatelní. Tahle generace už „blaho“ komunismu nezažila, takže nemá na co vzpomínat. A škola? Ta jim toho o dějinách a dějepisu říká stále méně a méně. Že by snad také něčí záměr? Mussolini, Hitler i Stalin se také pokoušeli získat „životem nepopsanou“ mládež na svou stranu, a abych nezapomněl, stejně tak Mao Ce Tung, Kim Ir Sen a řada dalších menších místodržících soudruhů, třeba náš Klement Gottwald...

Volič pirátů volí konec demokracie a budoucí diktaturu

Přichází čas přestat si něco nalhávat. Kdo volí piráty, volí konec demokracie a budoucí diktaturu. Kdo volí piráty, volí náš návrat do časů podobných komunismu. A pravděpodobně volí i příchod něčeho ještě děsivějšího.

Váš Pavel Chrastina

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…