Pavel Kopecký: Brno volá (zelenou) Prahu o pomoc. Stropnický s Hollanem málem dostali "na budku"

09.09.2016 7:35

Pavel Kopecký se zamýšlí nad zřejmě závratnou výškou komisaře OSN, žasne nad brněnským "vyhazovem" migrantských vítačů z hospody i nad geniálním plánem soudruha Kocába, jak najít protikandidáta prezidentu Zemanovi

Pavel Kopecký: Brno volá (zelenou) Prahu o pomoc. Stropnický s Hollanem málem dostali "na budku"
Foto: zeleni.cz
Popisek: Matěj Stropnický

Co mají společného "vysoký" (kolik metrů asi měří?) komisař OSN pro lidská práva Zaíd Husajn, europoslanec Jaromír Štětina, předseda Zelených Matěj Stropnický a náměstek brněnského primátora Matěj Holan? Krom toho že jde o aktivní "kavárníky", spojuje je také záliba v udavačství. Snaživí práskači byli vždy oporami všech totalitních režimů a není tomu jinak ani dnes. Bývalý velvyslanec Jordánska v USA, který si zde vydobyl "ostruhy", které mu otevřely dveře až do Mekky "globální kavárny", sídla OSN, patří dnes k hlavním lidsko-právním ideologům světové organizace.

Zaskočení agenti multi-kulti totality

Aby Husajn dokázal, že si zaslouží pohádkovou mzdu, na kterou se mu střádají daňoví poplatníci z celého světa, označil za úhlavního nepřítele humanistického světa kromě ISIL i Miloše Zemana. Označil ho za demagoga, populistu a politického fantastu. Spolu s ním dal do "klatby" také Donalda Trumpa, Geerta Wilderse, Marine Le Penovou, Roberta Fica, Viktora Orbána či Norberta Hofera. Ano, právě toho, kterého se rozhodl přijmout Miloš Zeman ještě před rakouskými prezidentskými volbami na Pražském hradě.

Neúnavný propagátor multikulturní agendy OSN, věrný muslim Husajn, tak nejen překročil své kompetence vměšováním do vnitřních záležitostí jiných států, ale i základní pravidla slušnosti. To svědčí o tom, že nervozita z "voličské revoluce", která je reakcí na aroganci amerických a evropských elit dostupuje vrcholu. Zoufalství se z New Yorku šíří i do lokálních "stolních společností", neboť je stále jasnější, že pečlivě budovaný systém, na jehož konci měla být nikým nekontrolovaná vláda "morálních autorit" spojených se světovými korporacemi, je v ohrožení.

Stejně jako v celé Evropě i u nás "progresivisté " cítí, že lidé už dávno jejich politicky korektní klišé nezajímají. Jsou proto stále nervóznější a arogantnější. Když se setkají s "normálními" lidmi jsou stále více překvapeni, s jak odmítavými reakcemi se setkávají. "Oni", kteří vyloučili celé skupiny občanů z veřejného prostoru a znemožnili otevřenou svobodnou diskusi ve jménu politické korektnosti, jsou zaskočeni, když jim lidé dají najevo, že s nimi nechtějí sedět už ani v jedné hospodě.

Pražská spojka v Brně

Tak se přihodilo minulý pátek předsedovi Strany zelených teroristů Matěji Stropnickému, synu ministra obrany za ANO, kterého vyrazili štamgasti z brněnské hospody u Poutníka. Pražský zastupitel Stropnický zde měl setkání se svými proimigračními kumpány z hnutí Žít Brno v čele s náměstkem primátora Matějem Holanem. Sám k tomu řekl:

"Měli jsme jako Žít Brno setkání s předsedou Strany zelených Matějem Stropnickým a jejich místopředsedou Michalem Bergem. Poté, v osm večer, jsme chtěli zajít na pivo na "zahrádku" k Poutníkovi. Musel jsem ještě vyřídit nějaké telefony, tak jsem tam došel s mírným zpožděním a vidím, že kolegové mizí pryč. S velmi zvláštním důvodem - na Matěje, předsedu parlamentní strany, tam začali verbálně, avšak důrazně a s výhružkama násilí, útočit nějací borci, že on rozhodně do této hospody nesmí. Bylo to velmi nepříjemné."

Později z hospody vyhodili i jeho, neboť "vítače" tam Brňáci nechtějí. Jak je dobrým zvykem u lidsko-právních aktivistů, místo aby se zamysleli nad tím, proč už jich lidé mají plné zuby, pokusili se celou věc využít ke své proimigrační kampani a svolali na pondělí k Poutníkovi manifestační setkání "Pivem proti nenávisti". Netrvalo dlouho a mobilizovaná "Pražská kavárna" už do Brna vypravovala zájezdní bojovou jednotku, která měla demonstrativně ukázat, že spojené brněnsko-pražské havlisty nikdo z hospod vyhazovat nebude. Jak se dalo očekávat, na jejich akci zareagovali i odpůrci imigrantů a sociální sítě se začaly plnit výzvami k boji obou znepřátelených táborů.

Hospodský to vyřešil nejlépe: lokál v pondělí zavřel a tím celá akce skončila. "Trestná výprava" několika desítek radikálů honících Holana po Brně už je jen úsměvnou tečkou za celou komedií.

"Plavec" Štětina zase jako ryba ve vodě

Práskačství se zřejmě stane stále častějším sportem "správných hochů, kteří spolu mluví". Tak jak to předvedl minulý týden europoslanec Jaromír Štětina, který se rozpomněl na svoji konfidentskou kariéru v normalizačním režimu, a udal za protistátní činnost občanskou aktivistku Nelu Liskovou - za založení "konzulátu" Doněcké lidové republiky v ČR. Štětina alias agent "Plavec" jak znělo jeho krycí jméno ve strukturách StB, napsal udavačský dopis přímo ministru zahraničí Zaorálkovi:

"Vážený pane ministře, česká občanka, jistá Nela Lisková, prohlašuje, že bude 1. září 2016 v Ostravě inaugurována do funkce honorárního konzula Doněcké lidové republiky v Evropě se sídlem v Ostravě". Paní Lisková předpokládá, že se tohoto aktu zúčastní i zástupci tzv. Doněcké lidové republiky. Dovoluji si připomenout, že Ukrajina bojuje proti proruským separatistům a ruské armádě v tzv. ATO (antiteroristická operace). Domnívám se, že případní představitelé tzv. Doněcké lidové republiky jsou i podle českých zákonů teroristé, a teroristům napomáhá i zmíněná česká občanka Lisková. Prosím pane ministře, abyste uplatnil svou autoritu a podpořil zásah orgánů činných v trestním řízení. Celá provokace se snaží mj. zesměšnit českou diplomacii a znevažuje pozici České republiky v světě.

Opravdu heroický udavačský výkon, který se dožaduje policejního zásahu proti názorovým oponentům. Štětina v tom má praxi. Podle řady zdrojů udal StB svoji kolegyni Šárku Neumannovou, že na pracovišti rozšiřovala Prohlášení Charty 77. Právě tento "práskačský" rys je zřejmě nejcharakterističtějším pro současnou "Pražskou kavárnu", která je kromě podpory imigrantů momentálně plně vytížena také hledáním osobnosti, která by se postavila Miloši Zemanovi v příští prezidentské volbě v lednu 2018.

Malý Muk a jeho peloton proti Zemanovi

Nikoho proto nemůže překvapit, že hlavním koordinátorem "záchrany národa" před "xenofobním zemanovským zlem", byl ustanoven Michael Kocáb, kterého StB vedla jako Kandidáta tajné spolupráce pod krycím jménem "Malý Muk" a který - alespoň podle pamětí undergroundového muzikanta Mikoláše Chadimy - pilně donášel komunistické státní moci informace na "závadové" rockové skupiny.

Kocábem koordinovaná "Kroměřížská výzva", nejlépe ilustruje naprostou odtrženost "Pražské kavárny" od reálného života:

"Vyzýváme všechny odpovědné občany České republiky: Propojme se a vybudujme po celém území republiky rozsáhlou síť aktivních občanů a iniciativ, která bude podporovat demokratické kandidáty v příštích prezidentských volbách a která pomůže zvolit důstojnou a odpovědnou hlavu našeho státu. Neurčujme budoucího kandidáta od zeleného stolu. Dejme prostor celému pelotonu vhodných demokratických kandidátů, z nichž nakonec společně podpoříme jednoho, který bude mít největší šanci na úspěch."

"Kavárníci" nenechávají nikoho na pochybách, kdo že jsou ty osobnosti, které by se měly Zemanovi postavit. Seznam jejich "pelotonu" je však zajímavý pouze tím, jak je zoufale nezajímavý.

Na prvním místě uvádějí, někdejšího Kocábova souputníka z iniciativy Most, textaře Michala Horáčka. Ten se také ihned od zařazení na seznam od "hledačů pokladu" chytře distancoval. Na druhém místě je otec mezináboženského dialogu Tomáš Halík. Třetí místo zaujímá "Havlův" ředitel "Člověka v tísni" Šimon Pánek.

Další přehlídka postaviček "havlistické" scény následuje v pořadí Jan Švejnar, Petr Kolář, Eliška Wagnerová, Michal Kocáb, Petr Pavel, Marek Eben, Petr Pithart, Karel Schwarzenberg, Zuzana Roithová, Jiří Pospíšil, Miroslava Němcová, Hana Marvanová, Cyril Höschl, Jan Sokol, Tomáš Sedláček, Michael Žantovský, Jiří Dienstbier, Zdeněk Svěrák, Jiří Grygar, Táňa Fischerová, Pavel Fischer a Vladimír Dlouhý.

Pro prezidenta Miloše Zemana je to každopádně dobrá zpráva, neboť v takové konkurenci zvítězí bez větších problémů. Není se co divit, že mu vysoký komisař OSN (vážně by mě zajímalo, kolik měří) věnoval ve svém prohlášení čestné místo mezi těmi, kteří ohrožují současnou civilizaci prý prakticky stejně jako tzv. Islámský stát.

S tím rozdílem (což kdovíproč ten dlouhán nezmínil), že na rozdíl od ISIL si Zemana světové elity uměle nevytvořily, ale zvolili si ho v přímém hlasování Češi a Moravané (kromě pražských Zelených, Umřít Brno a zbytku merkelovské Páté kolony v protektorátu).

A v tom je zřejmě ten problém.

Vyšlo na protiproud.cz (link). Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …