Pavel Kopecký: Exekutory na věřitele, jemuž dluží stamilióny, a chrastavské peklo ministryně Valachové

01.07.2016 13:37

Pavel Kopecký se u příležitosti konce dalšího "školního roku" naší vlády zamýšlí nad poučením z krizového vývoje dluhu ČSSD a ptá se, jestli je dnes lepší být řádným občanem, nebo pečlivě "ošetřovaným" multi-kulti delikventem.

Pavel Kopecký: Exekutory na věřitele, jemuž dluží stamilióny, a chrastavské peklo ministryně Valachové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka

Určující vládní politická strana udělala minulý týden další neuvěřitelný mafiánský krok ke svému "coming-outu". Sociální demokracie koupila od právníka Jana Vondráčka pětimiliónový dluh advokáta Zdeňka Altnera a vede proti němu exekuci. Taškařice s nezaplaceným několikamiliónovým dluhem vůči Altnerovi tak nabírá na obrátkách. Podle Jiřího Chvojky, "krizového zametače", mediálního zástupce právníků ČSSD,  se tím  prý strana premiéra Sobotky dostane vůči svému skandalizovanému a "drcenému" věřiteli do "výhodnější pozice".

Gangsterské metody ČSSD

Křišťálově čisté (viz nebohý premiér Gross) přiznání. Pokud dlužíte někomu 337 milionů a ten dotyčný se proto dostane do obřích finančních problémů, které povedou až k exekucím, pak stačí abyste některou z pohledávek koupili, a tím mu obrazně šlápli na krk. Prostě aby ho přešly nápady na odpor. Jsou to metody vyděračských kriminálních gangů, které s oblibou běžně používají podobné prostředky k dosažení svých cílů.

Podle ničeného, ale odhodlaného věřitele exadvokáta Altnera se tímto jednáním ČSSD vysmívá právu. "Postup ČSSD prokazuje, že je to ČSSD, která činí 16 let obstrukce a zneužívá práva a je absurdní, aby dlužník, který dluží 337 milionů, exekuoval věřitele pro pět milionů. Toto jasně prokazuje úctu ČSSD k právu a její výsměch spravedlnosti v této zemi," konstatuje člověk, proti němuž stojí vládní politická strana s celou svou mocí, penězi a cynismem.

Poslední gangsterský tah vedení ČSSD je zřejmě mstou za Altnerův požadavek na pozastavení činnosti strany, který samozřejmě vznesl s vědomím, že je to gesto bez šance. Má pravdu. Jeho návrhem na pozastavení činnosti strany se nebude vláda zabývat. Spolu s nesouhlasným stanoviskem ministerstva vnitra, (v rukou ČSSD) vzala Altnerovo podání vláda pouze na vědomí, ale žádný návrh Nejvyššímu správnímu soudu, jak navrhuje věřitel-advokát, kabinet samozřejmě nepošle.

Zničte Altnera

Návrhu prý nelze vyhovět hned z několika důvodů. Jedním z nich je údajně fakt, že stále běží občanskoprávní spor Altner versus ČSSD a vstup vlády by prý popřel účel tohoto řízení a suploval by soud. Výmluva, která připomíná "nekonečnou" písničku "pes jitrničku sežral"…. Dalším z důvodů je skutečnost, že všechny strany jsou již v tzv. ochranné lhůtě, neboť prezident vyhlásil volby do třetiny senátu a krajů. Tato lhůta běží od 6. května a uplyne nejpozději 31. října. Zákon stanoví, že v této době nelze pozastavit činnost stran, nebo je rozpustit.

Altner se jak známo soudí už bezmála dvě dekády (čtvrtina průměrného lidského života) o odměnu za zastupování ve sporu o Lidový dům. Městský soud v Praze dal letos v březnu Altnerovi konečně pravomocně zapravdu a přikázal ČSSD, aby 337 miliónů korun, které statečnému nebožákovi dluží, zaplatila. To neučinila a Altner proti vládcům naší země chtěl zahájit exekuci. Jenže Nejvyšší soud vyhověl ČSSD a začátkem června odložil vykonatelnost původního rozhodnutí. Exekuce je prostě jen bič na "malé a bezvýznamné", které údajně ČSSD zastupuje v parlamentu. Pokud ovšem nejde o peníze. Prostě "sociální demokraté" v době, kdy toto sousloví působí stále více jako nejapný vtip.

Především proto, že mafie ideově vedená dnes nikoli předsedou Sobotkou, ale ve skutečnosti ministrem "lidských práv" neziskovek Jiřím Dienstbierem, ministryní "sociálních věcí" Michaelou Marxovou a ombudsmankou Annou Šabatovou patří k tomu nejnebezpečnějšímu, co stát v rukou neomarxistů dnes nabízí. Tito multikulturní "džihádisté" ohrožující bezpečnost občanů, podrývají chatrné zbytky našich občanských svobod. Takzvanou "antidiskriminační legislativou" vyžadovanou pod drakonickými tresty, které se v budoucnu mají ještě zpřísnit a konečně zlikvidovat nenáviděnou svobodu slova, míchají sociální inženýři z Altnerem vysouzeného (a nezaplaceného) Lidového domu smrtící koktejl pro náš národ a státní suverenitu. A protože vědí, že "mládí vpřed", pracují na svých nástupcích.

Chrastava jako laboratoř

Alespoň trochu zasvěcená veřejnost zůstala ohromeně zírat, když soudružka ministryně školství Valachová (z Dienstbierovy "rodiny") démonicky zasáhla v kauze Chrastava. Pasťák, kde byli soustředěni ti nejnebezpečnější mladiství (převážně cikánští) delikventi, mající na svědomí zločiny včetně vražd, znásilnění a loupeží, byl otevřen a násilníci vypuštěni. Vedení udržující je alespoň jakžtakž na uzdě napadla nejprve revoluční buňka trockistů působící v kanceláři ombudsmanky Šabatové.

Po vyvolání skandálu a tlaku na vedení ústavu, kterému se dosud násilníky dařilo nejen izolovat, ale mnohdy s nimi i dále pracovat a pokoušet se pomocí řádu a pravidelného režimu o jejich převýchovu k civilizovanému způsobu koexistence s nenáviděnou majoritou, se podařilo toto vedení odvolat. Místo něj pak soudružka Valachová instalovala vedení typu pražské kavárny HateFree.

Peklo, které se poté rozpoutalo, když její lidé dali mladistvým zločincům volnost, vyvolalo samozřejmě protesty místních občanů. Situace ne nepodobná tomu, když kriminálníci ovládnou věznici, vedla samozřejmě k odchodům zkušených pedagogů a také - téměř symbolicky - k hromadnému homosexuálnímu znásilňování bílého chlapce, který byl v ústavu z důvodů zdravotních indispozic. Jeho matka potom podala na novou "tolerantní" ředitelku trestní oznámení.

Po protestech starosty a vypískání místními obyvateli při inspekční cestě se nakonec Valachová rozhodla "svoji" ředitelku odvolat a pasťák v Chrastavě zrušit s tím, že většina chovanců by měla být propuštěna. Ano čtete správně. Ti nebozí delikventi tam totiž podle ní neměli co dělat a měli by být propuštěni, aby mohli dál krást, vraždit a znásilňovat. Ať si čeští maloměšťáci užijí trochu toho vzrušení.

Straně socialistů se tak na závěr školního roku podařilo několik vskutku příkladných výukových lekcí. Máme stále ještě alespoň částečně na výběr: Buďto nás inspirují k potlesku nad originálními metodami nastolení nového bolševismu, nebo s nimi prostě zameteme u volební uren.

Advokátu Altnerovi se to asi do té doby (nebo vůbec nikdy) nepodaří. V jeho kauze jde "jen" o ukradené stamilióny. V naší jde o život.

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …