Pavel Kopecký: Teror v Drážďanech. Opozice nucena Merkelovými SA opustit Německo

01.10.2016 11:20

Pavel Kopecký informuje o vyhrocené situaci v Německu, kde se skutečný teror mísí s tím falešným, a ptá se, jak dlouho bude trvat, než tyto „bruselské výdobytky“ okusíme na vlastní kůži.

Pavel Kopecký: Teror v Drážďanech. Opozice nucena Merkelovými SA opustit Německo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Angela Merkelová

Jak se imigrantská vlna rozlévá po Německu a celé Evropě, více a více novinářů i politiků si uvědomuje, že tento z pozadí řízený totalitní experiment nabírá netušené rozměry. Německo je stále blíže přinejmenším občanským nepokojům a situace v zemi může být brzy neudržitelná. Tím spíš, že nedávné teroristické útoky v Drážďanech nesou mnohé znaky operace pod falešnou vlajkou.

Jednotky SA v Drážďanech

Německá vláda a tajné služby, ve snaze prokázat údajný pravicový radikalismus, se pokoušejí narůstající kritiku imigrantské politiky kriminalizovat. Není proto zřejmě náhodou, že k útokům došlo právě v centru protiimigrantského odporu - v Drážďanech, které se staly symbolem občanského vzdoru proti zničující Merkelové politice již dříve - založením hnutí PEGIDA.

Stále častěji se spekuluje o organizovaných jednotkách podporovaných německou tajnou službou a policií, vzniklých na půdorysech levicových bojůvek typu Antifa. Ty se dnes soustřeďují na cílené akce vůči protiimigrantským aktivistům a napadají je nejen na shromážděních, jako tomu bylo dosud, ale přecházejí i k cílenému terorizování představitelů opozice v jejich bytech či k poškozování jejich majetku. Dokladem toho je i útok na předsedkyni sílící Alternativy pro Německo (AfD), při němž jí "neznámí pachatelé" podpálili 17. září v Lipsku auto.

Odpůrci imigrace jsou nuceni opustit Německo

Předsedkyně AfD Frauke Petryová uvedla, že tento útok proti AfD není ojedinělý, nýbrž že se podobné útoky proti členům strany rychle množí. Výhrůžky smrtí mnohé z protiimigrantských aktivistů a politiků již dokonce donutily emigrovat ze země.

Tento týden oznámil svůj odchod z Německa i zakladatel hnutí PEGIDA Lutz Bachmann, jenž potvrdil, že se musel před perzekucemi německé vlády a před výhrůžkami levicových "teroristů" odstěhovat na Kanárské ostrovy. Buchmann čelil několika pokusům neznámých útočníků vlámat se k němu do domu, proto zejména s ohledem na svoji rodinu zemi opustil.

Atmosféra tak stále více připomíná třicátá léta minulého století, kdy byli jednotkami SA "výběrově" napadáni odpůrci nacistického režimu. Narůstání násilí v Německu této atmosféře dále nahrává. Po setmění se ve velkých i menších městech pohybují gangy imigrantů, které terorizují okolí. Na denním pořádku jsou krádeže, obtěžování lidí včetně sexuálního napadání žen a dívek. V noci se v některých městech včetně Berlína už prakticky nedá vyjít na ulici. Muslimové spáchali podle oficiálních policejních zdrojů v Německu v roce 2015 kolem 208 tisíc trestných činů, z toho 1.700 sexuálních deliktů a 460 dokonaných znásilnění. Statistiky z letošního roku nejsou dosud k dispozici.


V Berlíně se situace s imigrační kriminalitou vymyká kontrole

Přepadové oddíly Antifa

Vlnu strachu využívají i "přepadové oddíly" levicové Antify, posílené často zločineckými kádry z řad imigrantů. Právě oni mají na starosti "nejostřejší" akce jako jsou vraždy či přepady bytů.

Účel je dvojí: Za prvé je třeba zastrašit odpůrce Merkelové a migrační invaze a vyvolat v nich strach z odvety za veřejně hlásané názory. Za druhé se tyto skupiny pokoušejí rozdmýchat v zemi občanské nepokoje, které by ve výsledku posloužily současnému merkelovskému establishmentu ke zdůvodnění represí.

Počty přicházejících migrantů totiž vyvolávají stále větší odpor veřejnosti. Čísla žadatelů o azyl, kteří po částečném omezení balkánské trasy přešli znovu na středomořskou cestu, již dávno překonala počty za stejné období z minulého roku.

Milión neregistrovaných

Nová čísla zveřejnil minulý týden Deník Bild. S odvoláním na údaje spolkové vlády uvedl, že se v Německu v současnosti pohybuje více než půl miliónu odmítnutých žadatelů o azyl a dalších téměř půl miliónu migrantů je úplně bez registrace, nebo jde o osoby registrované dvakrát na různých místech, přičemž nikdo zrovna neví, kde se pohybují. A další "běženci" každý den přibývají.

Úřad poskytl tyto informace jako odpověď na parlamentní interpelaci, při níž šéf policejních odborů Rainer Wendt konstatoval: "V Německu funguje celý průmysl, který se zabývá oddalováním vyhošťování cizinců."

Maďarský premiér Viktor Orbán, kterého čeká tento víkend referendum o nepřijatelnosti povinných migračních kvótách nařizovaných Bruselem, zareagoval rychle. Navrhl deportovat všechny ilegální migranty do táborů mimo území Unie, ve kterých by se měly vyřizovat jejich žádosti. Místem pro takový "uprchlický tábor" by mohl být ostrov při pobřeží severní Afriky.

Kreditky s našimi penězi imigrantům

Také Brusel zareagoval, ovšem poněkud jinak. Evropská unie oznámila, že tento týden začala rozdávat uprchlíkům v Turecku platební karty. Na ty budou běženci dostávat každý měsíc finanční částku, určenou na ubytování, jídlo a nejnutnější potřeby.

"Dnes jsme spustili největší a nejširší humanitární projekt, jaký kdy EU podporovala. Bude poskytovat základní zdroj příjmů pro jeden milión syrských uprchlíků," oznámil v úterý eurokomisař pro humanitární pomoc a řízení krizí, nechvalně známý Řek Christos Stylianidis, který státům ve střední Evropě pravidelně vyhrožuje podstatně méně "humanisticky".

Není lepší pobídka imigrantům, než oficiální oznámení, že pokud odejdou ze své země, dostanou na uvítanou nabité kreditky. Však také v Bulharsku se už na tomto základě rozjíždí nový svatební průmysl. Ženy, většinou romského původu, opustily cestování do západní Evropy, kde se věnovaly převážně kapsářství, a dnes nabízejí exkluzivní sňatkové příležitosti imigrantům.

Společný byznys

Uzavírají fiktivní sňatky s "běženci" z Afghánistánu, Pákistánu či Sýrie, a umožňují jim tak dostat se snáze do Evropy. Většina peněz skončí u profesionálních "dohazovačů", kteří se rekrutují z cikánských bossů organizovaného zločinu, z nichž se tím pádem stávají zdatní spolupracovníci evropských neziskovek v jejich snaze dostat co nejvíce imigrantů na starý kontinent.

Celá "transakce" s falešnou cikánskou svatbou stojí kolem 5.000 eur, z nichž ovšem dostanou romské nevěsty jen malou část. Většinu peněz získají "dohazovači", kteří se vedle těchto aktivit běžně věnují ilegálnímu převaděčství či obchodu s bílým masem a prostitucí.

Samotné sňatky se odehrávají většinou v Řecku, kde je snadnější veškeré formality rychle vyřídit. Přímo v Řecku jsou přeloženy dokumenty o zdravotním stavu romské ženy a také dokumenty potvrzující, že je ještě svobodná a může se tedy vdávat. Romky se ve skutečnosti se svými protějšky nikdy nesetkají. Výdaje na jeden uzavřený sňatek jsou velmi nízké. Samotný překlad dokumentů stojí kolem 80 eur a příslušné doklady vydávají bulharské úřady zdarma.

Důležitým článkem v řetězci jsou starostové řeckých vesnic, kteří mají pravomoc sňatky uzavírat. Vše se děje bez přítomnosti romské nevěsty. Afghánští, pákistánští či syrští uprchlíci, kteří míří do západních zemí, tak výměnou za 5.000 eur získají uzavřením sňatků povolení k volnému vstupu na území EU.

Převlečené kvóty a "náhubkový zákon"

Jedním z těch, kdo na tato rizika upozorňují, je i poslanec (ANO) a zakladatel parlamentní "platformy proti multikulturalismu" Zdeněk Soukup. Tento týden mu jako členovi Evropského výboru přišel do mailu materiál, v němž Evropská komise přichází s návrhem na vznik strukturovaného a trvalého unijního přesídlovacího rámce. Což není nic jiného než trochu převlečené povinné kvóty.

Stále častěji se také hovoří o kriminalizaci kritiků imigrace. "Brusel vyrábí nástroje pro umlčení hlasu veřejnosti. Už i u nás se šušká něco o připravovaném ‚náhubkovém zákonu‘ ve stylu ‚hate speech‘, kdy má být trestná i slovní kritika migrační politiky," uvádí Soukup.

Je zřejmé, že nejen Berlín, ale i Brusel hodlá přitvrdit. A je rovněž zřejmé, že po volbách se Sobotkova vláda brzy vydá nejen směrem k "dobrovolnému" přijímání migrantů, a importuje německou cestu kriminalizace vlastenců.

Dovolíme jí to?

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…