Pavel Kopecký: Tlak na V4 a Sobotkova Pátá kolona. Uprchlická taxislužba sype

21.10.2016 9:00

Pavel Kopecký sleduje aktuální vývoj na frontě migrační invaze a přináší několik případů „uprchlického obohacení“, o kterém se běžně nedozvíme, protože o pokračující katastrofě oficiální média už v podstatě jen usilovně mlčí.

Pavel Kopecký: Tlak na V4 a Sobotkova Pátá kolona. Uprchlická taxislužba sype
Foto: Daniela Černá
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Imigrační vlna valící se již druhým rokem do Evropy dostává zostřenou situací na Blízkém východě (včetně čerstvě zahájené operace v Mosulu) nový impuls. Skupiny, které tento experiment před lety spustily, doufají, že se podaří prolomit nikterak stabilní "Visegrádskou zeď", vyztužovanou zejména polským a maďarským vládním postojem, ale i veřejným míněním Čechů a Slováků, kteří "běžence" vytrvale odmítají.

Sobotkova slabost a oslabení "vítačů"

Stále dokola slyšíme od propagandistů, takzvaných politologů, i od většiny politiků, že "imigrantská karta" nehrála v právě proběhlých krajských i senátních volbách žádnou roli, a že toto téma lidi nijak zvlášť nezaujalo. To jsou však především pro sociální demokracii (respektive Sobotkovo dienstbierovské křídlo) pouze pokusy, jak si lhát do kapsy. Je zřejmé, že mnozí z těch, kteří se vůbec obtěžovali k volbám (zvláště těm senátním) jít, vystavili červenou kartu mnohdy právě těm, kteří se stali v očích veřejnosti ztělesněním "vítačského" postoje. Jiní znechuceně zůstali doma, protože neměli koho volit.

Sobotkova ČSSD utržila debakl a ještě hůře dopadli vítači z řad TOP 09, Zelených nebo Pirátů. Úspěch Starostů (STAN), které média vydávají usilovně za "spoluvítěze" krajských voleb (i když dosáhli na počet mandátů stejného výsledku jako Tomio Okamura), je dán spíše tím, že o imigraci nemluvili vůbec. Zmizela jim z očí, právě tak jako zmizela ze všech hlavních médií. Statisíce se do Evropy valí dál - ale mediálně to není.

Snad proto se po panice v Lidovém domě Sobotka se Štěchem a Hamáčkem rozhodli připojit k prohlášení prezidenta Miloše Zemana kritizujícímu tanečky ministra kultury Hermana a dalších lidoveckých představitelů v souvislosti s návštěvou tibetského dalajlámy, který se stal symbolem takzvané lidskoprávní agendy "mezinárodní kavárny" Západu. Samozřejmě, že si na globalistickém večírku Forum 2000 v Praze nenechal ujít příležitost, aby pokáral neuvědomělé politiky za slovní spojení islámský terorismus a vyzval všechny lidi k "soucitu s běženci".

Bylo by zajímavé se dozvědět, co si "duchovní vůdce" (jeho svatost, jak ho titulují u kdysi křesťanských lidovců) úzce spojený s americkou CIA,  myslí o vnucovaných uprchlických kvótách. Podle nich se mají třeba i násilím rozmísťovat imigranti ve všech zemích ovládaných Bruselem - a přes ujišťování našich "profesionálních uklidňovačů" je tento diktát stále na stole. Není pochyb, že Brusel použije veškeré své mocenské páky, aby je uvedl i přes odpor zemí V4 do praxe.

Skvělý kšeft

Jak si další diskusi vládnoucí kruhy EU představují, ukázalo zářijové jednání parlamentních zástupců evropské konference v Bratislavě, o němž podal nedávno šokující svědectví slovenský poslanec Jaroslav Paška. Podle něho docházelo při diskusi o zavádění imigračních kvót takřka k "lynči" zástupců zemí Visegrádské skupiny, kdy nebylo daleko k fyzickému napadání.

Po slušně vyslovené výhradě předsedajícího konference, slovenského poslance Františka Šebeje, že požadavky, s nimiž několik delegací nesouhlasí, nemůže vydávat za společnou výzvu všech parlamentů Evropské unie, začali být poslanci některých evropských zemí agresivní. "Německým zástupcem podpoření zástupci Itálie, Řecka, Malty, Kypru, Francie, Španělska a Portugalska se zvedli ze židlí, obklíčili předsednický stůl a začali si hrubě a arogantně vynucovat akceptaci jejich nemístné, v rozporu s jednacím řádem uplatňované, žádosti. Vykřikovali, mávali svými prohlášeními, strkali se, uráželi. Chvílemi to vypadalo, jako bychom je navrženými řešeními na zastavení migrace obírali o nějaký skvělý kšeft," uvedl ve svém svědectví z nejvyšších pater evropské politiky poslanec slovenského parlamentu.

Poslanec Paška se nemýlí. Samozřejmě, že imigranti jsou kromě naplnění cíle proměny původního obyvatelstva evropských zemí také obrovským kšeftem. Zejména organizovaný zločin, spojený často přes různé "vítačské" politické struktury s nevládními organizacemi, si při masovém pašování lidí, k němuž dnes dochází s tichým souhlasem úřadů evropských zemí, přijde na miliardové částky.

Rozvrat právního řádu

Z těchto peněz mají potom profit i ti, kteří pomáhají politicky přidržovat otevřené migrační dveře. I když se to děje flagrantním porušováním zákonů evropských zemí. To je také dalším záměrem, který má migrační vlna realizovat: rozvrácení zbytků právního řádu. Pro někoho prostě zákony přestanou platit, protože teprve v tomto bezpráví je možné namíchat potřebný "multirasový koktejl", z něhož se má zrodit "Nová Evropa".

Na to, jak daleko "aktivisté" hodlají zajít, poukázal minulý týden i německý novinář, jenž upozornil státní orgány, že migranty zvou do Evropy i webové stránky, které jsou krajně nenávistné k ženám. Kde jsou feministické organizace, které jinak protestují třeba i proti tomu, když muž pomůže ženě do kabátu?

Jak funguje tento "aktivismus" v praxi, můžeme sledovat každý den na francouzko-italské hranici, kde "dobrovolníci" ze sorosovských neziskovek nejprve bojovali za přechod tisíců imigrantů do Francie násilnými protesty ve snaze vytlačit policii a otevřít hranice migrantům - a dnes zvolili měkčí taktiku: převážejí imigranty za nezájmu policie po stovkách přes "schengenské" hranice pronajatými auty.


Imigranty zdevastované ulice Paříže

Bývalý kancléř to říká jasně

Aby se mohli aktivisté na italsko-francuzské hranici migrantů ujmout, musí se běženci nejprve dostat přes Středozemní moře na starý kontinent. O tom, jak k tomu dochází a jaké to bude mít následky, se vyjádřil velmi přesně i bývalý vedoucí kanceláře prezidenta republiky Václava Klause a nynější ředitel jeho institutu (IVK) Jiří Weigl:

"U libyjských břehů se letos před očima Evropy odehrává odporná komedie – tzv. humanitární organizace ve spolupráci se zločineckými africkými pašeráky po desetitisících navážejí do Itálie ekonomické migranty z afrických zemí – organizovaně, koordinovaně a plánovitě.

Jejich lodě křižují těsně u libyjských břehů a od pašeráckých organizátorů migranty rovnou přebírají. Těm stačí je pouze naložit na cokoliv, co je schopno odrazit od břehu a chvíli se na hladině udržet. O ostatní se již postarají za evropské peníze Evropané sami. Je příznačné, že tito "zachránci" nezachraňují životy ubohých migrantů na africkém břehu, který je pár stovek metrů vzdálen, ale vozí je daleko přes moře do Evropy. To vše za evropské peníze v rámci boje s nelegální migrací.

Při této šarádě se pár desítek či stovek migrantů také utopí, a to je to nezbytné zdůvodnění pro "humanitární" masový transport migrantů a celé angažmá tzv. zachránců a unijních agentur. Bez snímků utopených a srdceryvných reportáží ve světových médiích by celý tento ohromný byznys fungovat nemohl.

Každému myslícímu člověku je jasné, že touto komedií je migrace pouze živena a podněcována, že Brusel a italská vláda jí nebrání, ale naopak podporují, a že tímto způsobem se do Evropy za lepším zaopatřením postupně vydá celá Afrika. Čeká nás zásadní krize.

Vládnoucí evropské elity podlehly sociálně-inženýrské představě, že masová migrace heterogenní evropský kontinent propojí a stmelí. Výsledek bude přesně opačný – masová migrace Evropskou unii rozbije."


Multikulturní obohacení v přijímacím migrantském středisku v Sasku

Střípky multikulturního obohacení

Minulý týden mnohé (a že jsme už docela otrlí) šokovala zpráva o hromadném znásilnění Švédky na invalidním vozíku v "uprchlickém" táboře. Dokonce i ve Švédsku, bruselsky vzorně zmáknuté zemi, vyvolala protiimigrantské nepokoje. Obyvatelé švédského města Visby na ostrově Gotland, kde k hrůznému činu došlo, vyšli do ulic. Podle advokáta napadené všechno začalo na toaletě azylového centra, kterou chtěla invalidní žena použít. K jednomu útočníkovi se postupně přidali další. "Trvalo to několik hodin. Oběť zůstala naprosto paralyzována. Nezmohla se na fyzický odpor, a tak jí nezbývalo, než pouze zoufale volat ne!" uvedl právník znásilněné.

Rozhořčení občané poté oblehli azylové centrum, kde k útoku došlo, a vrhali na ně kamení. Městem zároveň prošlo několik protestních pochodů požadujících okamžité vyhoštění migrantů z města.

Další zpráva přišla z Německa: "uprchlický pár" z Duisburgu prodával svou čtyřicetidenní dceru na portálu E-Bay za pět tisíc eur. Oba imigranti byli vzati do vazby a dítě bylo předáno Úřadu pro mládež.

Svou "mírumilovnost" předvedli minulý týden imigranti také v městečku Schlüchtern ve středním Německu. Policie tam byla přivolána ke rvačce mezi imigranty v "uprchlickém" zařízení. To co policisté spatřili poté co dorazili na místo, bylo moc i na otrlé strážce zákona. Devatenáctiletý imigrant seděl na těle své zkrvavené oběti. Mladík ukousl svému oponentovi uši, rty, oční víčka a navíc mu vypíchl oči. Policisté se po činu přiznali, že se dosud nesetkali s takovou bestialitou. "Vítaný uprchlík" se údajně narodil v Eritreji a jeho oběť pocházela ze Somálska.

Probudíme se v zemi, která už nebude naše

Na konci minulého týdne zažili drama také řečtí policisté v "uprchlickém" táboře u Soluně. Střetli se s migranty, kteří jim zapálili zápalnými láhvemi několik policejních vozů a napadli je železnými tyčemi a kameny. Policisté museli použít slzný plyn a obušky a celý den a noc trvalo, než nezvladatelné migranty zpacifikovali. 

Podobné zkušenosti má policie i ve francouzském Calais. Francouzi museli tento týden přistoupit k vybudování čtyřmetrové betonové zdi, která by alespoň částečně zabránila migrantům v napadání kamiónů.

Francouzští policisté už ale mají vládní podpory migrantských tlup plné zuby. Tento týden vyšli do ulic Paříže, protože se bojí už i oni o svoji bezpečnost. Vlnu jejich protestů vyvolal otřesný případ na jedné z křižovatek metropolitní oblasti Paříže. Gang imigrantů házel hořící lahve naplněné benzínem na policejní vůz a počínal si tak, aby policisté nemohli z hořícího vozu vystoupit. Výsledkem této děsivé akce bylo, že dva z policistů byli vážně zraněni a jeden utrpěl popáleniny takového rozsahu, že je stále ještě ohrožen na životě.

Je jen otázkou času, kdy se vlna násilí začne přelévat i na naše území. Nepůjde-li to "dobrovolně" (skrze Sobotky, Dienstbiery a spol.) - dojde v té či oné podobě na "povinné kvóty". Merkelová ví, že jedinou schůdnou cestou je udělat do "Visegrádské zdi" větší trhlinu. A pokud to nepůjde prostřednictvím zdejší Páté kolony ve vládě, použije beranidlo.

Proto kolem migrantů teď vládne takové hluboké mediální ticho. Máme si myslet, že už "nejsou". A pak se probudit jednoho dne v zemi, která už nebude naše.

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …