Pavel Matějka: Volby, nebo defenestrace?

25.05.2017 9:45

Paní Marii Le Pén nesaháme nikdo z nás ani po kotníky. A to ani zázemím, financemi ani popularitou, ničím!

Pavel Matějka: Volby, nebo defenestrace?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aktivista Pavel Matějka

Marii Le Pén nesaháme ani po kotníky.

Volby, nebo defenestrace?

Paní Marii Le Pén nesaháme nikdo z nás ani po kotníky. A to ani zázemím, financemi ani popularitou, ničím!

A ne jen ji, ale ani s Norbertem Hoferem, Rakouským prezidentským kandidátem a dalšími se nemůžeme rovnat. A je potřeba si i připomenout, nedávné referendum o vystoupení z EU v Holandsku a záměry dalších zemí, jako Itálie a nyní i Švédsko.

My, jelikož jsme byli naší vládou zbaveni svéprávnosti, nám byla tato možnost odepřena a ne jen tato možnost referenda o vystoupení, nebo setrvání v EU. A není to poprvé, kdy nám byla odepřena dle ústavy práva rozhodovat, (Rozdělení ČSFR, vstup do NATO). Ústava se pro naši vládu i zákonodárce, stala jen cárem papíru.

Ptám se, když nejsou povinni ctít ústavu naši „představitelé“, máme ji ctít my?

A jak nám nyní NWO pod pláštěm EU ukázali ve Francii, Rakousku nebo v Holandsku, tudy cesta nepovede! Volby se staly jen legitimizací protektorátu NWO (EU)!

Nač čekáme? Kdy se zvedneme jako ponižované národy a řekneme dost!

Dost, kolonizaci a drancování naší vlasti!

Nežijeme v právním státě!

A pokud zde nezvítězí ZDRAVÝ ROZUM a MORÁLKA, nic se nezmění!

Ptám se, opravdu ještě někdo může věřit po všech těchto zkušenostech ve změnu v tomto marastu, že z nesvobodných voleb, může vzniknout něco prospěšného a smysluplného? Ne, nevznikne. Muselo by se změnit celé prostředí.

Vláda, která vzejde z přímých voleb a to na všech úrovních, bude reprezentovat a vládnout kompetentně v zájmu země a jejího lidu. Prostředí, ve kterém bude ústava tím nejvyšším zákonem! A zákony budou stručné a platné pro všechny! Vláda, která vrátí lidu pocit, že žít slušně a morálně se vyplatí.

Ale opakuji, jak nám nyní NWO pod pláštěm EU ukázali ve Francii, Rakousku nebo v Holandsku, tudy cesta nepovede! Volby se staly jen legitimizací protektorátu NWO (EU)!

Volám, po :

Celostátním, všeobecném, závazném referendu!

Přímých, volbách!

Odpovědnosti!

Odvolatelnosti!

Návratu energetiky, vodohospodářství a dalších národních komodit (nerostné bohatství) i strategický průmysl, do vlastnictví a správy, výhradně státu!

Obnova školství a návrat ke vzdělanosti národa!

Návrat k ČSN (především potravinářským)! Zdravá a kvalitní výživa musí být základem vývoje a růstu, zdravého národa, nikoliv odpadkovým košem!

Já za sebe volám po změně! Jsem ČECH. Jsem ČECHOSLOVÁK. Jsem SLOVAN. Jsem za zachování naši kultury, tradic a především probuzení národa k lidství a občanské hrdosti.

Občan Pavel Matějka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…