Pavel Opl: Bezpečnostní problémy s cizinci z montoven v České republice

15.02.2017 7:32

Už i Ministerstvo vnitra ČR přiznává, že je čím dál větší problém s cizinci, kteří byli navezeni agenturami či přímo firmami do zdejších montoven.

Pavel Opl: Bezpečnostní problémy s cizinci z montoven v České republice
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Ten problém je tak velký, že v některých lokalitách naší země se již naši obyvatelé bojí vycházet na ulici.

Kupříkladu v Kvasinách dle údajů ministerstva vnitra loni stoupl počet přestupků, které obtěžují život všem tamním slušným obyvatelům o 419 % oproti roku předchozímu!

To musí být strašný život. A může se to stát každému z nás, až se začne stavět další montovna kdekoliv na území naší republiky.

A tyto problémy jsou plošné a problém to je velký, o čemž svědčí skutečnost, že ministr vnitra svolal schůzku zástupců několika měst a hejtmanů, kde se kriminalita cizinců má řešit.

Tak jen přeji všem obyvatelům, kteří jsou oběťmi nezákonného jednání cizinců, aby se jim a jejim rodinám nestalo něco fatálního a budu spolu s nimi bedlivě sledovat, jaká rázná opatření na ochranu všech našich obyvatel ministerstvo vnitra, potažmo vláda přijme.

Opakovaně upozorňuji na velké množství problémů, které sebou přináší jak samotné zřizování montoven cizích firem na našem území, tak jimi importovaní pracovníci.

K problémům ekonomickým, sociálním a zdravotním se již přidal i problém bezpečnostní.

Takže až zase nějaký úžasný ekonom či politik bude tvrdit, že potřebujeme cizince na práci, tak si všichni vzpomeňme na veškeré související problémy ...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …