Pavel Opl: Jsme vlastenci

20.03.2017 17:38

Každý jsme jiný. Jinak jsme vyrůstali, něco jiného studovali, něco jiného děláme, spoustu věcí vidíme odlišně. Ale to nevadí. Hlavní je, že jsme VLASTENCI.

Pavel Opl: Jsme vlastenci
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Spousta všemožných "křiklounů" nám v rozličných médiích vnucuje, že jsme bůhví co špatného a že se můžeme "očistit" jedině tím, že se budeme sklánět a poklonkovat tomu či onomu ze západu, východu, severu či jihu.

Současně s tím prý musíme mít na paměti především blaho všemožných menšin. Rasových, názorových, sexuálních, ideových atd. - je jich už asi milion a každý den přibývají další a další.

Také musíme mít na paměti dobro a zisky cizího kapitálu a nadnárodních korporací. To se projevuje nízkými platy, uměle udržovaným podhodnoceným kurzem naší měny, stovkami miliard korun odcházejících do ciziny a mnohým dalším.

Údajnou samozřejmostí je prý také to, že Evropa musí spasit chudý svět. Tedy půlmiliardový kontinent se musí postarat o mnoho miliard lidí z celé planety, kteří jsou na tom ekonomicky hůře. A po nás se chce, abychom se bez řečí, odpovídajícím poměrem na tomto podíleli, i když nás to může doslova vyhladit.

Náš jazyk také prý není dost dobrý. Polovina státních úředníků musí mít zkoušky s cizího jazyka, byť úředním jazykem je stále čeština. O pozicích v cizích firmách nemluvě, dokonce i na těch nejnižších. Také je prý moc složitý, takže se dětem, kterým se dnes již v předškolním věku vnucuje cizí jazyk, musí od toho našeho na základních školách ulevit tím, že se zjednoduší písmo a asi i gramatika. Jasno v tom ještě úplně není, ale co, však oni nám tu češtinu stejně brzy zruší.

Jsme hodně podezřelí, a tlaky jsou na to, aby to bylo nejlépe trestně postižitelné, že prý "blábolíme" něco o hrdosti na náš národ, naši zemi, chlubíme se svými heterosexuálními partnery a rodinami, dětem vyprávíme o naší minulosti, vedeme je k hodnotám jako je čest, spravedlnost, pracovitost, slušnost, poctivost, ohleduplnost k lidem, zvířatům i přírodě, pomoci skutečně potřebným, mezigenerační sounáležitosti a spoustě dalších věcí tak, jak nás k tomu vychovávali naši rodiče, prarodiče, praprarodiče ...

Ano, to jsme my - VLASTENCI, v tom nejlepším slova smyslu.

Být VLASTENEC je ctností a myslím, že to drtivá většina našich obyvatel ví ...

S ohledem na aktuální celosvětové dění a uvědoměním si toho, co vše se může stát, je VLASTENECTVÍ naprostou nezbytností pro všechny obyvatele naší republiky.

Nenechme se překřičet všemi těmi pomatenci a vlastizrádci, kterých je v naší zemi, bohužel, čím dál více a jsou čím dál hlasitější a agresivnější.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…