Pavel Opl: Stavět pomníky vlasovcům? Nový program ODS?

01.12.2019 13:06

Toto jsou následky neustálého, hloupého a nebezpečného zpochybňování historie, které jsou vedeny snahou o její účelový přepis.

Pavel Opl: Stavět pomníky vlasovcům? Nový program ODS?
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Toto jsou následky neustálého, hloupého a nebezpečného zpochybňování historie, které jsou vedeny snahou o její účelový přepis.

Starosta za ODS Novotný v Praze - Řeporyjích, zcela vážně navrhuje postavit na území této městské části pomník Vlasovcům za to, že údajně osvobodily za druhé světové války Prahu. O této nehoráznosti se má hlasovat na místní radě a prý má v tomto Novotný podporu koaličních radních. Netuším, o jaké další partaje se má jednat, ale bez ohledu na to, zda-li tento šílený nápad projde, jde o neskutečnou věc, která jasně ukazuje, jaké kádry má aktuální ODS.

Samozřejmě budu bedlivě sledovat, jak toto hlasování dopadne a kdo pro něj zvedne ruku a z jakých stran to bude.

Veřejné projevy a skutky Novotného jsou dlouhodobě daleko za hranicí slušných mezí a jsou zcela neslučitelné s výkonem veřejné funkce. Velice se divím vedení ODS, že tohoto člověka veřejně podporuje. Neuvěřitelné je, že tato strana stále má takovou podporu u voličů a sponzorů...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…