Pavel Sedlák: Zastavení pašeráckých lodí novým postupem - bez ztráty jediného života

13.08.2016 20:59

Lodě pašeráků migrantů mohou být zastaveny během měsíce, příp. několika málo měsíců.

Pavel Sedlák: Zastavení pašeráckých lodí novým postupem - bez ztráty jediného života
Foto: repro foto Youtube
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

Postup jsem si dovolil vymyslet a nedávno rozepsat do podrobného návodu, jelikož je dost pozdě a Evropa se začíná přepínat. Po teroristických útocích má mnoho vlád důvod ten postup konečně použít. Je přiložen v souboru, jednoduchý, rutinní metody, a když uvážím neschopnost soupeře, jde téměř o „školní praktikum“. Jako první se dozvídáte, že se něco chystá. Na stránce jsou zveřejněny narážky na zatím utajený způsob provede ní, s několika vtípky, ale aby se podrobnosti pašeráci nedozvěděli předem, přiložený popis je v zabalen v CryptoPad, klíč bude zaslán později. Proč to zasílám už teď? Teď mohu vědět o záležitosti, jen pokud jsem autorem... Stejně jako řady dalších.

Že návod konečně přebral špicl a něco dělá, bylo vidět ze vzkazů, špiclovi se občas něco hodí, co člověk tiše vytváří. Uvidíme jak rychle to půjde, první "pozdravy" pašeráckým lodím mohou být zasílány během těchto dní, skutečné operace během měsíce.

Výsledky uvidíme doufejme během několika měsíců, výrazné zmenšení migrace v první řadě z Libye. Záleží jak zdatní budou lidé pracující před našimi břehy, hlavně aby to proběhlo beze ztrát. V tiskových agenturách se nejspíš nedozvíte metody, zatím se můžete bavit náznaky co se skrytě chystá, po skončení a odhalení se můžete pobavit elegancí postupu i skrytým významem jinotajů a žertů dnes předesílaných.

Jako jeden z důsledků umožní odrazit vydírání Erdogana, i kdyby zkusil znovu tlačit migranty do Řecka, naopak mu trochu zatopit, posloužit mu jeho vlastní medicínou. Když ho zkusil svrhnout trouba z USA a podělal tím dlouho propracovávaný plán obrany Evropy, to byla úděsná chyba s historickými důsledky.

Ze zastavení migrace a odražení nátlaku Erdogana jsem měl dobrý pocit, vyjel jsem na oběd a před dveřmi vyštěknul chlápek: „Zabiju tě!“ z metrové vzdálenosti. Byl to figurant, nemyslím že by mne naše tajná služba zabila, nebo vyhrožovala že to udělá, nejsem tak paranoidní (ale to neznamená že mne neodposlouchávají jako mnoho jiných), ta naše zabíjení neprovozuje, na to jsou jiné. Nebyla to reakce na návod zastavení migrace, nýbrž že ráno jsem zkusil doplnit pozadí puče v Turecku, který pi***** to vymyslel a který „krátkozraký“ ušoun to sc hválil, která nána zpackala už Libyi, Tunis a Egypt (důsledkem je migrace lifrovaná islamisty které dostala k moci její hloupostí) a teď kandiduje, kdo rozbíjí volby v USA (stará garnitura špiclů z invaze v Iráku), kdo lže poslancům o odposleších, a řada věcí z pozadí dalších mocných skupin které tedy nebudu ani naznačovat... Nejdřív to trochu učešu, aby mělo smysl to zasílat, čitelnější. Vzhledem k tomu, že výhrůžka byla potvrzena, na uvolnění podrobností musíte chvilku počkat. Jak za totality říkali Cimrmani: "nesmíme ani naznačovat..." Namaloval bych smajlík, ale dneska už mi fóry nějak nejdou přes rty.


Ukrajinská vláda líčí dnes (11.8.) se strachem v očích, že zaslechla přelet šesti dopravních vrtulníků a pohyb tanku. Poslala vlastní tanky ke Krymu, načež Putin v předvolební kampani předvádí jak se mužně staví hrozbám z Ukrajiny. Ukrajinská vláda vyhlásila bojovou pohotovost armády a Putin tím získal přesně to co chtěl.

O jeho počtech obrněné techniky v místě nevím, třeba Rusové mají víc a ukrajinská vláda o nich ví, jenže Ukrajina má silný důvod zveličit počty – a přesto mluví jen o šesti dopravních vrtulnících.

Vidí velblouda místo komára, akorát posluhuje Putinovi jak jen může, Putin zaručeně líčí bojovou pohotovost ukrajinské armády jako „přípravu agrese ze strany Ukrajina“, ačkoli ta je nejspíš jen nedovtipná a dělá paseku.

Před tím chytila diverzanty z Ruska, to se do ruských médií nejspíš dostalo překroucené, zato Putin zaručeně kontroval tvrzením že Ukrajinci chystají atentáty, aby měly jeho rotačky co tisknout. Mohla to být od začátku pouhá propagandistická manipulace, hromádka slov Ruska na přeřvání faktu o chycení ruských diverzantů, od začátku, a na pouhý pokřik reagovat vyhlášením bojového stavu a přesunem armády...

Stačí se podívat na mapu, vždyť na Krym není Putin schopen dostat ani jídlo pro lidi, jak by tam vozil zásoby pro vojenské tažení, pro celý front? Vždyť tam nevedl ani most!

Je to přitažené za vlasy, že by útočil z Krymu. Mnohem snazší by měl postup po pevninské části, na široké frontě s dokonalým zásobováním.

Putin nemá důvod vysvětlovat a vymlouvat Ukrajině její harašení zbraněmi, to se mu maximálně hodí do propagandistického krámu, nechává ji se v tom vymáchat do bahnitého dna, to bude blamáž...

Buď tomu nerozumím já, nebo generálové a politici nerozumí ani vlastní práci: klidně se budu mýlit, lepší by bylo kdyby to byl planý poplach a mýlili se generálové, nebyla by válka. Drahý poplach. Dávat Putinovi propagandistickou záminku otevřeným harašením zbraněmi (Ukrajina) a ještě přesunout vojsko na nesmyslné místo, nechat zjistit rozmístění vojsk a struktury velení... Buď st áty a armády řídí di***anti, nebo se mýlím já (to klidně, nikam se necpu, ale obávám se že jsem to prokoukl).

Dole obyčejným lidem vyhrožuje organizace s obrovskou převahou „zabijeme tě“, a lidi dál vtipkují s kamarády (i když jim není lehko), zatímco nahoře vyšilují mocní z několika dopravních přeletů a jsou schopni si naběhnout na válku. Předchozí (zkorumpovaná) ukrajinská garnitura nebyla schopna zajistit elementární potřeby občanů, vlastní občany přivedla Putinovi do široké náruče.

Stejně jako jiní (mnohem mocnější) pito*** jejich chybami přivedli Putinovi do náruče další země a vládce, po reálném vzkazu „zabijeme vás, Erdogane,“ těžko ho přesvědčit, že to s ním Západ myslí dobře.

Možná že se mýlím, možná že se mýlím, snad mi to dojde léty...


Pan ministr Pelikán navrhuje, aby každý občan byl povinen účastnit se soudního líčení jako přísedící, odkazuje na praxi v USA. Tam je to "neoblíbená" povinnost, řečeno kulantně.

Tam je porota šetičlenná, takže se v ní krom lidí s mizivou orientací objeví i polovina lidí s orientací a inteligencí aspoň průměrnou nebo vyšší, jak je normální.

Jenže u nás při dvou přísedících je silné riziko, že Vás budou soudit dva zapšklí opilci, kteří byli vyhozeni z manželství či zaměstnání a vypité hlavy si zchladí žáhu na ženské která jim připomene manželku nebo na nějakém živnostníkovi. Je to hazard se soudy, rozsudky. Nezavrhuji nápad s povinnou účastí jako celek, jen myslím že tak obtěžující povinnosti, sedět celé dny někde a poslouchat špinavosti z manželství nebo detaily mordů, se většina lidí ráda vzdá. Že to spokojeně přenechají smolařům, kteří mají alespoň maturitu, nebo spolehlivěji nějakou vysokou školu, jsou schopni porozumět psanému textu a uchovat si nadhled.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Ke světovému dni obezity

13:04 Petr Hampl: Ke světovému dni obezity

Všechno nejlepší ke světovému dni obezity! Já se svým metrákem mezi oslavence zcela jistě patřím, al…