Petice: Nechceme profesora Romana Prymulu ve funkci ministra zdravotnictví

25.09.2020 21:39

My, studenti a ostatní občané našeho státu nesouhlasíme s dosazením prof. Prymuly do funkce ministra zdravotnictví, a to z tohoto důvodu – Založení živnosti pana profesora ke dni 17. 6. 2020, a to v oboru činnosti výroby zdravotnických prostředků.

Petice: Nechceme profesora Romana Prymulu ve funkci ministra zdravotnictví
Foto: repro ČT, tan
Popisek: Roman Prymula

Naší obavou je možnost vydělávání na občanech, a to právě pomocí nařízení státu k zabránění šíření COVID-19 (nošení roušek atd.). Člověk, který má být ministrem, by dle našeho názoru neměl podnikat v činnosti výroby zdravotnických prostředků, jelikož to může ovlivnit jeho objektivní názor na situaci a jeho jednání může být ovlivněno podnikatelským cílem dosažení zisku.

Tímto dále navrhujeme, aby byl na tento post dosazen člověk, který je schopen vykonávat tuto funkci, objektivně hodnotit a vyvozovat správné závěry v dané situaci, šíření nemoci COVID-19.

Denis Schmidt

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Klaus: Přežili jsme slavení dvaceti let v EU, ale…

12:26 Václav Klaus: Přežili jsme slavení dvaceti let v EU, ale…

Denní glosa Václava Klause