Petice: Nesouhlasíme s nerespektováním voleb

20.10.2018 18:32

Prohlášení občanů a obyvatel Kladna

Petice: Nesouhlasíme s nerespektováním voleb
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Důrazně nesouhlasíme s nerespektování výsledku voleb. Vyhrazujeme se proti zákulisnímu politikaření, kterým dochází k obcházení vítěze voleb a tím pošlapávání názorů nás, obyvatel České republiky a města Kladna.

My, níže podepsaní, jsme voliči napříč politickým spektrem, přesto uznáváme a chceme aby byly uznávány a respektovány výsledky komunálních voleb. Žádáme všechny politiky, strany, hnutí a další uskupení, aby přestali dělat další podrazy a intriky. Tento postup vede ke stavu, kdy my, občané, ztrácíme důvěru ve veřejný život, nepůjdeme volit, neboť tím dáváme pouze prostor pro otevření zákulisních a netransparentních procesů pošlapávajících demokratické základy naší společnosti.

Dle našeho názoru má Milan Volf a Volba pro Kladno jednoznačný mandát k tomu, aby se nadále ucházeli o vedení města Kladna. To prohlašujeme i s vědomím, že obyvatelé Kladna nemusejí sdílet a nesdílejí stejné politické názory a preference.

Za občany Kladna

Boris Jedlička

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…