Petice Nevyhazujte nám vrátné!

12.05.2017 20:36

My, níže podepsaní, nesouhlasíme s jednáním, postupem a postojem vedení SKM UJEP, které se rozhodlo provést organizační změny a odvolat s konečnou platností od 1.7.2017 všechny vrátné z kolejí K1/K2 a K3.

Petice Nevyhazujte nám vrátné!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petice, ilustrační foto

Vedení SKM UJEP nabídlo jako kompenzaci zaměstnancům nové pracovní místo na pozici uklízeč/ka, které ale neodpovídá jejich dosavadnímu platovému ohodnocení. 

Proto požadujeme přehodnocení celé situace zejména z pohledu toho, jakým způsobem bylo toto oznámení o výpovědi z pracovního poměru vedeno. Dále požadujeme, aby současný ředitel SKM, Mgr. Tomáš Kraus, hledal a realizoval opatření vedoucí ke zlepšení výsledků hospodaření v jiných sektorech, spíše než vyhozením kvalifikovaných a zkušených pracovníků, kteří za koleje dýchají již několik let. 

Kolejní rada UJEP v zastoupení ubytovaných na kolejích a společně za studenty participujících ve spolcích fungujících v prostorách kolejí, to jmenovitě jsou: Studentská unie UJEP, Otevřeno Ústí, Klíšovka, Živá literatura a Univerzitní křesťanské hnutí.

Kolejní rada UJEP

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…