Petice: Odmítáme vznik Chovancova „ministerstva pravdy“

22.12.2016 19:00

Motto: Zřídka se stává, že by se svoboda jakéhokoli druhu ztratila celá naráz. (David Hume)

Petice: Odmítáme vznik Chovancova „ministerstva pravdy“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr vnitra Milan Chovanec

My, níže podepsaní, protestujeme proti zrodu tzv. „ministerstva pravdy“ při Chovancově vládním úřadu a tento krok směrem k orwellovskému totalitnímu státu důrazně odmítáme.

Vznik útvaru pro boj proti dezinformacím, jak zní oficiální název tohoto orgánu, je bezprecedentním opatřením, jaké nemá v naší moderní historii obdoby. Jde o náhubek k umlčení hlasatelů rozličných názorů, které jsou současnému establishmentu nepohodlné a nebezpečné. Ty bývají již dnes zhusta nálepkovány zpravidla jako tzv. „(pro)ruská propaganda“ a jejich nositelé obvykle cejchováni jako „kremelští agenti“. Vytvoření útvaru, jenž má s domnělými dezinformacemi údajné ruské propagandy bojovat, znamená otevřený nástup omezování svobody slova, cenzurování a fízlovského udávání v duchu nejbytostnějších totalitních tradic. S produkcí všudypřítomné dezinformační propagandy nejhrubšího zrna to přitom ani nehne, neboť ta poběží v mainstreamových médiích na plné obrátky dál.

Vznik „ministerstva pravdy“ směřuje k nastolení obludné totality 21. století, v níž bude povolena opět jen jediná oficiální pravda, zatímco stoupenci „závadných“ názorů budou umlčováni a proskribováni. Proto zrod „ministerstva pravdy“ důrazně odmítáme a ostře odsuzujeme.

Jiří Weiss

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …