Petice národní jednoty na podporu prezidenta v boji proti lslámskému státu

03.01.2017 7:40

Podporujeme konkrétní návrhy prezidenta v boji proti lslámskému státu, které pronesl na Valném shromáždění OSN.

Petice národní jednoty na podporu prezidenta v boji proti lslámskému státu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Vážení občané České republiky,

obracím se na Vás s výzvou, abychom všichni vyjádřili podporu našemu prezidentovi a jeho boji proti samozvanému lslámskému státu. lslámský stát je pro náš národ stejně smrtící hrozbou jakou byl německý nacismus ve druhé polovině třicátých let.

Podporujeme konkrétní návrhy prezidenta v boji proti lslámskému státu, které pronesl na Valném shromáždění OSN. Plně se shodujeme s názorem prezidenta, že je nutné sjednotit všechny síly proti tomuto smrtícímu nebezpečí, které ohrožuje naši demokracii, kulturu a civilizaci. lslamistům jde o genocidu našeho a ostatních evropských národů.

V roce 1938, v době Mnichovské zrady, došlo k největší jednotě našeho národa a armády v našich dějinách. Armáda a národ chtěly bojovat proti nacistům, chtěly bojovat za naši národní suverenitu, za naši svobodu. Zradili nás proradní spojenci, kteří se chtěli vyhnout válce a prodali nás Hitlerovi.

Souhlasíme s názorem prezidenta na ochranu našich hranic, které by měla bránit naše armáda s podporou všech občanů naší republiky.

V současné době jsme svědky politiky ústupků protivníkovi stejně, jak tomu bylo ve druhé polovině třicátých let. Tehdy to byla politika Francie a Velké Británie, které nás zradily, dnes je to politika Francie a Německa, které určují politiku Evropské unie. Vyjadřujeme souhlas se zásadovou politikou prezidenta, který blokuje přijetí kvót pro přistěhovalce, které jsou nám jednostranně diktovány.

Vyjadřujeme podporu prezidentovi, který je rozhodnut všemi prostředky hájit odkaz našeho prvního prezidenta Tomáše Garrigue Masaryka.

Předvánoční atentát v Berlíně všem jasně ukázal, že nebezpečí islamistického terorismu se nás začíná přímo dotýkat. Podporujeme všechna opatření na zvýšení naší bezpečnosti.

mjr PhDr. Stanislav Balík
V Častohosticích, na Štědrý den 2016

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …