Petice proti umístění reklamních poutačů na chodníky v Krnově

21.07.2017 19:26

Město by mělo být spíše místem, kde se snoubí historie, s krásnou architekturou, a úsilím vedení města by mělo být jej zkrášlovat, nikoliv přelepovat reklamou.

Petice proti umístění reklamních poutačů na chodníky v Krnově
Foto: Krnov.cz
Popisek: Krnov

Hlavním cílem této petice je vyjádření nesouhlasu se záměrem Rady města Krnova, umisťovat na chodníky města reklamní poutače.

Dle vyjádření paní Kamily Dřímalové z odboru správy majetku města, by se mělo jednat o nálepky, které bude možné nalepit kdekoliv. O umístění, velikosti a grafickém návrhu bude rozhodovat Rada města Krnova.

Odkaz na rozhodnutí Rady města Krnova ZDE.

Dnešní města jsou přeplněná reklamou, vidíme ji na domech, billboardech, schránkách, výlepových plochách, dokonce nám někdy létá nad hlavou... bylo by pěkné mít alespoň tento kousek města čistý, udržovaný a bez reklam, které Vás jinak ani při přemýšlení s hlavou skloněnou nenechají v klidu.

Proto my, níže podepsaní:

• nesouhlasíme se záměrem Rady města Krnova umisťovat reklamu na chodníky města Krnova.

Důvody našeho nesouhlasu:

a) V dnešní době jsme "masírováni" reklamou ze všech stran, chceme čistý prostor bez reklam.
b) Město by mělo být spíše místem, kde se snoubí historie, s krásnou architekturou, a úsilím vedení města by mělo být jej zkrášlovat, nikoliv přelepovat reklamou.

Petici můžete podepsat ZDE.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …