Petice za vybudování kulturního centra s mešitou místo Ronda

04.10.2016 14:41

My, níže podepsání, jsme pro výstavbu kulturního centra s mešitou místo stávající hokejové haly DRFG Aaréna (též známé jako Rondo).

Petice za vybudování kulturního centra s mešitou místo Ronda
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Namísto betonové plochy a stavby hokejové haly chceme vybudovat nádherný zelený park, který má rozšířit zeleň v centru Brna a zkrášlit celé své okolí, přinést pozitivitu a uklidňující účinky pro všechny občany.

V centru tohoto parku by se mělo nacházet multikulturní centrum a plnohodnotná mešita, kterou si místní muslimská komunita konečně zaslouží.

V kulturním centru by se měla nacházet knihovna, malé muzeum a také kinosál. V centru lze pořádat zajímavé kulturní pořady pro děti i dospělé, kroužky, přednášky a náboženské semináře.

Celý projekt je velmi profesionálně architektonicky řešen, a již dopředu jsou vám k dispozici náhledy před a po realizaci našeho projektu, které naleznete na naší Facebookové stránce Iniciativa za lepší Brno (https://www.facebook.com/IniciativaZaLepsiBrno/)

O tento projekt vyslovil zájem významný zahraniční investor. Potřebujeme podporu Vás, občanů Brna, aby se mohl tento nádherný projekt realizovat.

Děkujeme předem za podpis petice!

Petici můžete podepsat ZDE.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…