Petice za zabránění dalšího přísunu obyvatel třetích zemí

12.06.2017 18:47

Výzva k vyhoštění všech občanů zemí, kteří tady pracují načerno, a úplné zamezení přísunu dalších občanů třetích zemí

Petice za zabránění dalšího přísunu obyvatel třetích zemí
Foto: repro foto Youtube
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

Vážení spoluobčané a zejména Pražané,

je velice znepokojivé, že v Praze potkáte málokdy Čecha či Pražana. Není linky MHD bez přítomnosti imigranta spoza Schengenských hranic. Země bývalého Sovětského svazu, Balkánský poloostrov či Vietnamská lidová republika expandovala do Prahy, do Čech. Nedovolme aby jsme se museli učit opět rusky, ukrajinsky anebo nedejbůh vietnamsky! Je to obyvatelstvo kulturně různorodé a nepatří sem do naší země. Jejich kultura, pokud se dá nazvat kulturou není kompatibilní se zdejší kulturou vlastní české republice.

Každý z migrantů hájí svou přítomnost válečným stavem v jejich zemi. Můj názor je ať si to doma dají dopořádku a vytvoří vlastní pracovní možnosti. Přeci si nenecháme snižovat hodnotu práce lidských rukou a Češi jsou nucení přijímat slabě placené práce. To všechno by bylo úkolem vlády ochránit vlastní pracovní trh kdyby nebyla tak impotentní a zkorumpovaná!

Proto hlasitě vyzývám Vás všechny k vyhoštění všech občanů spomínaných zemí, kteří tady pracují načerno, a úplné zamezení přísun z dalších občanů třetích zemí. Bohatě nám stačí už zde žijící imigranti jelikož se množí jako krysy hlavně Asiati.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …