Petice za záchranu mamutího můstku v Harrachově

11.04.2017 7:33

Jsme skupina mladých lidí bojující za harrachovský mamutí můstek, který je v současné době v havarijním stavu. Nedávno jsme přišli s projektem "Na Mamuta!", kterým se snažíme mamutí můstek zachránit a současně tím zabránit i zániku skoků na lyžích v České republice.

Petice za záchranu mamutího můstku v Harrachově
Foto: harrachov.cz
Popisek: Harrachov

Ve spolupráci s MÚ Harrachov vytváříme kampaň, ve které zapojíme celé město a hlavně děti ze základní školy. Do budoucnosti plánujeme s městem různé fund-raisingové akce, jedna z konkrétních akcí se uskuteční v červnu 2017, kdy uspořádáme charitativní běh v Harrachově společně s partnerským městem, Frenštátem pod Radhoštěm. V současné době jsme v etapě osvětové kampaně, kde pořádáme různé besedy s osobnostmi ze skokanského oboru. První beseda se uskutečnila na Základní škole v Harrachově, kde přednášeli původní stavitel mamutího můstku Ludvík Šablatura a pan Josef Slavík, který má již připravený návrh na přestavbu můstku. Našim cílem je, abychom do roku 2020 dokázali sehnat peníze na přestavbu celého skokanského areálu v Harrachově.

Nově jsme založili projektu webovou a facebookovou stránku. Obě adresy můžete navštívit na adresách níže.

Pokud se vám zamlouvá naše iniciativa a chtěli byste podpořit náš projekt, prosíme, podepiště tuto petici. Dáte nám tak vědět, že to opravdu má cenu. Děkujeme!

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

11:50 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

V dnešní pomatené době mnozí hledají nějaký pevný kmen, o který by se opřeli nebo zachytili. Může to…