Petice za zrušení krupské buňky ČSSD a zahájení trestního stíhání

04.11.2017 16:01

Petice za zrušení krupské buňky ČSSD a zahájení trestního stíhání ve věci kupčení s hlasy ze strany Bc. Karla Roučka a PhDr. Ing. Zdeňka Matouše PhD., MBA.

Petice za zrušení krupské buňky ČSSD a zahájení trestního stíhání
Foto: pixabay.com
Popisek: Petice - ilustrační foto

Chceme rázné řešení okolností, které se odehrávají skoro každé volby v našem milovaném městě Krupka. Skoro každé volby se v tomto krásném městě oběvují podezření z kupčení s hlasy.

Z kupčení byl v minulosti obviňován starosta Zdeněk Matouš a to, že žádným svatouškem není ani místostarosta Karel Rouček je snad každému, kdo ví něco o dění ve městě, absolutné jasné. Při letošních volbách se podezření objevila znovu. A kdo, že kupčení organizoval tentokrát? To snad musí být každému absolutně jasné. Důkaz? Sociálně slabí měli dostávat za 300 Kč hlasovací lístky ČSSD se zakroužkovanými kandidáty Karlem Roučkem a Zdeňkem Matoušem. To si myslím, že vše dokládá.

Nenechme špinit čest města Krupka a bojujme za potrestání viníků! Také apelujeme na zrušení krupské buňky ČSSD, která jen zbytečně ničí pověst této stany. Než do strany vstoupili zkorumpování pánové Rouček, Matouš a další, kteří dříve kandidovali za ČSNS 2005, byla místní buňka, pod vedením p. Motyčky a pí Pavlátové, slušným reprezentantem této strany ve městě. To však již neplatí! Zrušme místní buňku ČSSD! Dostaňme pány z vedení města tam, kam patří! Do kriminálu!

Podpořte tuto petici a vyjadřete tak tím, že vám není lhostejné, co se ve vašem městě děje.

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty