Petr Hampl: Kdy a kde se co vlasteneckého koná? Informuji o besedách, přednáškách a vystoupeních

28.11.2019 18:30

Přijedu do města na besedu. V týdnech před akcí místní pořadatelé roznášeli letáčky, zvali známé, zpráva se šířila na facebooku, rozesílaly se maily, kontaktovali jsme vlastenecká sdružení… Přesto mi pár dnů po setkání někdo volá: „Kdy dorazíte také k nám?“ Odpovídám: „Byl jsem ve vašem městě minulé úterý.“ Udivená reakce: „Jak je možné, že jsem o tom vůbec nevěděl?“

Petr Hampl: Kdy a kde se co vlasteneckého koná? Informuji o besedách, přednáškách a vystoupeních
Foto: Vít Hassan
Popisek: Na demonstraci za srbské Kosovo dorazil i sociolog Petr Hampl

Ono to vlastně není divné. Letáčku si prostě nemusíte všimnout nebo kolem něj ani nechodíte. Pokud by chtěl být člověk o všem informován, musel by pravidelně prohlížet stránky Petra Hampla, Mariana Kechlibara, Kláry Samkové, Lukáše Lhoťana, akce D.O.S.T., Centra pro studium politického islámu, Trikolóry, SPD, Institutu Václava Klause, Ortelu, Institutu 20:80, Institutu Aleny Vitáskové, Benjamina Kurase, Vlastimila Vondrušky, Aliance národních sil a desítek dalších organizací.

Byl tedy nejvyšší čas začít všechny informace shromažďovat na jednom místě. A protože se do toho nikomu nechtělo, ujal jsem se celé práce já. Na své webové stránce (zde) jsem nově začal udržovat seznam všech zajímavých programů, vystoupení, přednášek atd. Tím ovšem nijak nepřebírám odpovědnost za jejich obsah. Nicméně konečně je všechno na jednom místě. Pokud víte o akci, která v seznamu není, dejte mi vědět.

Glosu napsal nezávislý sociolog PhDr. Petr Hampl, Ph.D., autor bestselleru Prolomení hradeb. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

15:49 Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

Minulý čtvrtek jsem si pustil, tak jako každé ráno při cvičení, ČT24 a vyslechl jsem mj. vysvětlení …