Petr Hampl: Padesátá léta jako vyšitá

13.03.2017 14:09

Václav Klaus mladší: Je suis Marine LePen. Tomáš Zdechovský: Hlasoval pro její kriminalizaci.

Petr Hampl: Padesátá léta jako vyšitá
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hampl

Osobně jsem rád speciálně za to, že se odkopal pan Zdechovský. Už několik let ho pokládám za jednoho z nejhorších grázlů v české politice. Prosazuje stejné věci jako extrémní křídlo ČSSD a lže obyvatelům, že je na jejich straně. Lidé typu Zdechovského zničili českou demokracii, protože totálně podlomili důvěru v základní demokratické instituce. Někteří kamarádi mi nevěřili, když jsem jim říkal, co je Zdechovský zač. Teď je to snad všem jasné.

Jestli máte silné nervy, přečtěte si jeho komentář pro extrémistický server Svobodné forum. Nejlepší je společná měna Euro, a komu se to nelíbí, ten patří do vězení. Padesátá léta jako vyšitá.

Mimochodem, pan Zdechovský taky varuje před „socialistickým populismem.“ Sám je členem strany, které se podílela na cíleném zničení venkovských hospod a krámků a teď před volbami je chce zachraňovat dotacemi. Francouzské ekonomice doporučuje přesně kopírovat opatření, jaká byla provedena v Řecku. Ani ň zájmu o osud tamních obyvatelů, řeší pouze zájmy německých bank.

A perlička na závěr. LePenová by prý „nepomohla při řešení problémů spojených s migrací.“ Rozhodně by nepomohla tak, tak si představují Angela Merkelová a její český patolízal Tomáš Zdechovský. Takže od nynějška vždy a pouze #SmradZdech

Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …