Petr Hampl: Politické hnutí Mikuláše Mináře nezapomíná vyrovnat dluhy

04.04.2021 11:07

Denní glosa Petra Hampla

Petr Hampl: Politické hnutí Mikuláše Mináře nezapomíná vyrovnat dluhy
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Politické hnutí Mikuláše Mináře sice zkrachovalo, ale nezapomínají vyrovnat dluhy, což chválím. Dostal jsem tedy od nich tričko (správně odhadli velikost XXL) a vtipný-urážlivý dopis.

Největší radost člověku udělá, že i když se na něj pokoušejí něco najít, opravdu nemají co. Nic jsem neukradl. Nejel jsem v žádné podivné státní zakázce. Nikdy se mi nestalo, že bych se opil a hajloval nebo něco podobného. Nikdy jsem neobtěžoval žádnou kolegyni tak, že by měla potřebu si stěžovat. Moje školní práce jsou naprosto neprůstřelné. Nic! Nic! Nic! Pan Čistý.

Takže se museli spokojit s tím, že jsem před lety nasdílel tweet jednoho amerického číňana, který spekuloval o tom, že generál Robert E. Lee měl čínské předky (Lee je totiž běžný anglosaský přepis čínského jména Li, mezi americkými číňany tudíž rozšířené příjmení). Drsné, co?

dopis

(zdroj: petrhampl.com)

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …