Petr Michalů: Plzeňská fabulace, lež a mýtus

30.04.2018 16:43

Plzeňáci se považují stále za něco extra, za něco výjimečného, asi i proto, že tam mají nejen proslulé pivovary, ale zejména i extra „kvalitní“ školství a „vzdělávání“. O jejich „univerzitách“ kolují i v zahraničí legendy…(pomalu již větší, než o těch pivovarech). Též mezi věhlasnými politiky českého protektorátu, nebo chcete-li české kolonie, jsou mnozí pyšnící se uceleným „vysokoškolským“ vzděláním a akademickým titulem získaným právě na jedné ze slovutných univerzit města Plzně. Takže mě v podstatě ani vůbec nic nepřekvapuje. Ale budiž, ať si ti plzeňští věří, čemu chtějí a oslavují si, že je třeba i osvobodili hotentoti, či křováci. Nebo snad křiváci?

Petr Michalů: Plzeňská fabulace, lež a mýtus
Foto: Archiv Petra Michalů
Popisek: Mgr. Petr Michalů

Jen ať mi tedy Plzeňáci vysvětlí a objasní, s kým tedy ti vaši američtí "osvoboditelé" na konci již 2. světové války bojovali, když ještě ozbrojení Němci k nim prchali do zajetí, do ochrany, do úschovy, do bezpečí v panické hrůze a strachu před rychle postupujícími Rusy, před sovětskou Rudou armádou. Němci k Američanům prchali a hledali u nich bezpečí a spásu, hlavně před spravedlností, která by zcela zaslouženě a po právu se sověty přišla! Proč by tedy ti Němci bojovali a stříleli na Američany, když hledali u nich pomoc a spásu? Proč by Američané stříleli na Němce, když je - fašisty, zachraňovali, ukrývali a začali se s nimi paktovat? Dokonce za necelé 4 roky v teroristickém, zločineckém paktu NATO!! Američané zachraňovali fašisty a hitlerovce, desítky tisíc jich ukryli například v Jižní Americe, ale i jinde. Tak proti komu tedy ti vaši „slavní“ US "osvoboditelé" bojovali a koho vlastně zachraňovali a bránili? Jinak tím bombardováním i plzeňské škodovky zabili ti US "osvoboditelé" více než 700 Plzeňáků – tedy vašich spoluobčanů, a na celém území Československa Američané tím jejich způsobem "osvobozování" tedy bombami zabili více než 20.000 československých obyvatel, přičemž těch "osvoboditelů" zahynulo na čs. území asi jen 116 (bohužel jen tak málo!). Kolik ozbrojených fašistů, Němců, urputně se Američanům bránících a proti udatně bojujícím, na Němce střílejícím a postupujícím Američanům na Plzeň, aby ji osvobodili, Američané postříleli?!! No kolik?? A obráceně? A vy, Plzeňáci, se nestydíte cynicky oslavovat příchod takové pakáže do vašeho města a vydávat to za osvobození!

Nikdy jsem nebyl v žádné komunistické straně, nikdy jsem se nepaktoval s žádnou stranou, vždy jsem měl svůj vlastní mozek, tedy i rozum, své vlastní životní zkušenosti nabyté i vyprávěním pamětníků a přímých účastníků, dále pak zájmem o historii, dějiny druhé světové války a studiem dobových materiálů, knih, shlížením dokumentárních filmů, válečných filmů a mnohého dalšího. Rozhodně nenaletím žádným pohádkám o nějakém prý "osvobozování" Plzně americkými vojáky! To, že nějaký uliční písničkář Vyčítal zpívá v jedné odrhovačce o prý osvobození Plzně Američany, a ten fakt, že některá plzeňská děvčata obšťastňovala pohodlně rozvalené Američany na kanapích a gaučích v některých plzeňských domácnostech za kus žvance, silonky, nebo tabulku čokolády, rozhodně neznamená, že Plzeň byla Američany osvobozena!

Americká verbež se vždy paktovala s fašisty! Američané nebyli žádní osvoboditelé, nýbrž přijeli zachraňovat hitlerovce a fašisty, aby se jen za pár let s nimi mohli spojit v agresivním zločineckém militantním paktu NATO!

Plzeň, plzeňská radnice a mnozí Plzeňáci stále ještě – již téměř tři čtvrtě století, bez jakéhokoliv náznaku vlastní hrdosti, cti a svědomí patolízalsky a servilně oslavují osvobození hitlerovců Američany! Ano, je to tak! Plzeňákům to stále ještě nedošlo a nedochází, nebo si hanbou nechtějí přiznat, že celý svůj život věřili něčemu, co ve skutečnosti bylo úplně jinak! Američané Plzeň v žádném případě a rozhodně neosvobodili!

Jak nás (ČSR) na samém už konci 2. světové války „osvobozovali“ Američané se svými západními spojenci

Na samém již konci 2. světové války nás Američané „osvobozovali“ tak, jak je jim vlastní, jejich způsobem „osvobozování“. Jenom během několika posledních válečných měsíců (únor, březen, duben) roku 1945 zabili naši „osvoboditelé“ na území Československé republiky mnohonásobně více civilních českých obyvatel, než nepřátelských ozbrojených německých vojáků!

Američané svým „osvobozováním“ – tedy jejich úmyslnými leteckými nálety a bombardováním českých měst napáchali obrovské, nedozírné, nevyčíslitelné škody. Bombardováním záměrně naprosto zničili desítky tisíc objektů na území naší republiky. Bombardovali plošně města jako např. Prahu, Plzeň, České Budějovice, České Velenice, Cheb, Kralupy nad Vltavou, Záluží u Mostu, Ústí nad Labem, Neratovice, Zlín... Některá tato města bombardovali i opakovaně. Během těchto jejich „osvobozovacích“ aktivit u nás totálně zničili a poškodili desítky tisíc objektů – domy, obytné domy, ale i památkové objekty, dále průmyslové fabriky, továrny, železniční tratě a důležité železniční křižovatky, nádraží, výtopny, skladiště, pivovar, dopravní tepny, rafinérie, chemické závody a další. Tyto americké „osvobozovací“ aktivity měly dále tragické následky na životech civilního obyvatelstva „osvobozovaných“ měst a jejich nejbližšího okolí. „Osvobozováním“ bombami bylo na místě ihned zabito několik tisíc ničím vinných civilních obyvatel, několikanásobně více obyvatel bylo zraněno, tisíce obyvatel ztratilo své domovy, střechu nad hlavou, práci.

Kdyby nás stejným způsobem, se stejnou efektivností osvobozovala sovětská Rudá armáda, Československo by přestalo mnohonásobně krát existovat a jeho naprosto veškeré obyvatelstvo by bylo mnohonásobně krát po smrti, tedy zcela vyhubeno! Plzeň se soustavně farizejsky chlubí, jak byla prý osvobozena americkými vojáky…! Ano byla, američtí vojáci dojeli do Plzně v pohodě, poklidně a jak na rekreaci, nebylo totiž s kým bojovat. Kolik padlo amerických vojáků, při tom jejich „osvobozování“? Několik desítek, maximálně 100. A v naprosté většině případů to byly nešťastné tragické nehody, než v přímém ozbrojeném boji s Němci. Němci totiž prchali do amerického zajetí, do amerického bezpečí, do americké zóny v panické hrůze a strachu před rychle postupující sovětskou Rudou armádou. Proč by tedy Němci bojovali a stříleli na Američany, na svou spásu, své ochránce a ve velice blízké budoucnosti na své spojence? O tom, že to bylo přesně takto a ne jinak, dosvědčují pozdější události. Plzeň se tedy rozhodně nemá čím chlubit!! Spíše naopak!! Oslavuje pokrytce, falešné spojence, zrádce a pozdější celosvětové teroristy!! Spojené státy americké s Německem si spolu padly do náruče a začaly se objímat společně s několika dalšími pokryteckými a falešnými státy západní Evropy, které kupodivu velice rychle a ochotně zapomněly na své oběti (zabité, popravené, umučené, odvlečené do německých koncentračních táborů), na okupaci svých území nacistickým Německem a německý teror na nich, v nově vzniklé militantní agresivní organizaci, které daly název NATO.

NATO vzniklo UŽ JEN 4 roky po skončení 2. světové války tedy v r. 1949 a od počátku svého vzniku bylo namířeno proti Sovětskému svazu a jeho přátelům. Nejděsivější, nejstrašnější a nejkrutější válka v dějinách lidstva, kterou rozpoutalo Německo, skončila naprosto přesvědčivým a zaslouženým vítězstvím Sovětského svazu na jaře 1945. NATO vzniklo už v r. 1949!! Tedy v době, kdy ještě ani zdaleka nebyla obnovená zničená a vybombardovaná města, vypálené vesnice, z továren, z nemocnic a škol i nadále byly ruiny, v paměti byly stále příliš čerstvé vzpomínky na padlé, zabité, popravené, bestiálně umučené v koncentračních táborech, v Evropě byly statisíce nezvěstných, utrpení bylo příliš obrovské a děsivé na to, aby se na vše zapomnělo.

Jak se na tuto aktivitu, zradu, cynismus, pokrytectví a podlost svého bývalého spojence mohl dívat Sovětský svaz se svými více jak 25 miliony padlých, zabitých umučených, s tisíci vypálených vesnic a stovkami vypálených měst? Proto, ale až v roce 1955 (tedy až 6 let po vlastní už existenci, hrozbách a provokacích ze strany NATO) z iniciativy a z oprávněných obav z dalšího možného napadení Sovětského svazu a jemu spřátelených zemí vznikla tzv. Varšavská smlouva. Sdružovala několik států východní a střední Evropy, které osvobodil Sovětský svaz, a samozřejmě stěžejní a hlavní roli v tomto vojenském čistě obranném sdružení měl Sovětský svaz. VS vznikla jako adekvátní odpověď, protiváha a přirozená reakce na vzrůstající aktivity a provokace agresivního paktu NATO. Však také od vzniku Varšavské smlouvy a po celou dobu její existence byl v Evropě mír, klid, pořádek, nebyl žádný záměrný úmyslně vyvolávaný chaos a zmatek. Varšavská smlouva bohužel bez adekvátní náhrady zcela nesmyslně zanikla a nyní vidíme všichni, kam to dospělo! Evropa je teď na pokraji nové, strašné, sebezničující války, Evropa je plně kolonizována Američany úmyslně zapříčiněnou islamizací, v Evropě hrozí občanské války! Američanům a NATO přerostla křídla, demonstrativně a okázale pořádají své spanilé dragounské jízdy, již okupují celou Evropu, mimo Ruska! Američany láká a magicky přitahuje Rusko stejně tak, jako kdysi jednoho namyšleného německého führera. Evropě hrozí válka tentokrát ze strany arogantních, po světovládě toužících USA a militantního paktu NATO, který bohužel v současnosti nemá protipól. Proč asi tenkrát Varšavská smlouva musela zaniknout?! VS zanikla a na její místo se okamžitě derou vojska USA pod záštitou a pláštíkem NATO! Kam jen vkročí bota amerického vojáka, tam je okamžitě teror, válka, utrpení, chaos a zmatek! A ustrašení, zbabělí, či dobře uplacení evropští politici - lokajové USA mají zavřené oči, nevidí, neslyší, protože nechtějí vidět a slyšet a jidášské peníze jim nesmrdí! USA a NATO jsou spolu s úplatnými vlastizrádnými evropskými politiky největší teroristé a zlo světa!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …