Petr Michalů: USA je největší světový zločinec, válečný štváč a terorista

22.02.2016 19:21

Celá polistopadová zahraniční politika České republiky je od počátku zločinná, neboť je orientovaná na spolupráci a spojenectví s celosvětově „uznávanými“ zločinci a teroristy. Česká vláda je tedy vládou zločineckou.

Petr Michalů: USA je největší světový zločinec, válečný štváč a terorista
Foto: pixabay.com
Popisek: USA- ilustrační foto

Vše, co vidíte na mapě, jsou po celém světě „asi mírově rozeseté“ vojenské základny nejzločinnějšího a nejterorističtějšího státu na světě – USA!  USA je říší ZLA, ZLOČINU a CELOSVĚTOVÉHO TERORISMU! USA je největší POKRYTEC, LHÁŘ, ZLODĚJ a VRAH!

USA nedodržuje a nerespektuje mezinárodní právo, porušuje veškeré platné mezinárodní dohody a smlouvy; USA lže do celého světa a zamořuje celý svět šířením smradlavých dezinformací; USA falšuje a snaží se přepisovat dějiny; USA si usurpuje „právo“ své vlastní výjimečnosti a samo se vpasovalo do role celosvětového četníka, zároveň světového mezinárodního soudce a zároveň i vykonavatele „trestů“ neposlušným státům a národům; USA agresí, zastrašováním a vydíráním pod pohrůžkou použití násilí a teroru krade celá území, vykrádá a krade státům jejich národní bohatství a zdroje nerostných surovin; USA je válečný štváč, který neustále vyvolává a vyprovokovává války, vraždí obyvatelstvo, páchá genocidy celých národů!

USA je stát, který je pro celý svět a lidstvo trvalou hrozbou a nebezpečím! USA je stát, který nikdy neměl vzniknout, nikdy neměl existovat! Bez USA by bylo na celém světě lépe, bezpečněji, svobodněji by se dýchalo! Dokud bude na světě existovat tento agresivní, proradný stát, dokud se nerozpadne, nebo dokud se netransformuje do úplně jiné podoby, nikdy na světě nebude klid, nikdy nebude mír, nikdy nebude bezpečno!

Žádný jiný stát na světě za tak krátkou dobu své vlastní existence (USA vznikly teprve 4. července 1776, tedy existují sotva nějakých jen 240 let!!) nezpůsobil na světě více zla a utrpení než právě USA! Nejvíce lidských životů, obětí, bídy a utrpení, lidských neštěstí a tragédií, genocidy celých národů má totiž na svědomí to jejich neustálé a stupňující se násilné vnucování jejich, tj. americké „svobody“, americké „demokracie“ a jejich, americké pojetí „dodržování lidských práv ve světě“ jiným nezávislým suverénním státům!! USA jsou tou pravou ŘÍŠÍ ZLA A TERORU!!  Jim – Spojeným státům je toto jejich panovačné, arogantní, násilnické, loupeživé a vražedné chování vlastní již od toho jejich pro celý svět tragického vzniku tohoto nejzločinečtějšího nejzlejšího státu!

USA vznikly tím, že vyděděnci Evropy, zejména Anglie, gauneři, zločinci, vrazi, kriminálníci, podvodníci, naprostá lidská spodina a špína neštítící se ničeho pronikli na severoamerický kontinent, kde vyvraždili jeho původní obyvatelstvo, nebo je nahnali do přísně střežených rezervací. Následně uloupili a ukradli jejich půdu a založili svůj vlastní stát. Od začátku je ten jejich stát tedy založen na vraždění, teroru, násilnostech, podvodech, krádežích a loupežíchOSTATNĚ TOTO PROVÁDÍ DODNES PO CELÉM SVĚTĚ!! Tento arogantní, zločinecký a teroristický stát má stále tu DRZOST a OPOVÁŽLIVOST poučovat jiné státy o dodržování lidských práv, o svobodě a demokracii! V režii USA nyní probíhá jimi dávno dopředu připravovaná islamizace téměř celé Evropy (mimo Ruska – na Rusko prostě USA nemají!)

ISLAMIZACE EVROPY probíhá bez jakéhokoliv odporu, bez jakékoliv akce vlastní sebeobrany té šílené, neschopné, nefunkční EU právě proto, že vše je dirigováno, řízeno, organizováno, zaplaceno zločinci z USA a celá ta nabubřelá EU je pouho pouhým vazalem a kolonií USA! Netušil jsem ani v nejhorším snu, že KONEC EVROPY pod diktátem a totalitouZÁPADU, který je, vždy jen byl a pravděpodobně i do budoucnosti vždy jen bude lokajem a vazalem USA, nastane tak velice brzy!!

Za blahé a dobré existence VARŠAVSKÉ SMLOUVY by se toto rozhodně nestalo a stát ani nemohlo!! Za Varšavské smlouvy bylo v Evropě bezpečněji, byl klid a mír, nebyly války, byl pořádek! Varšavská smlouva byl obranný pakt proti agresivnímu NATO, proti roztahovačným pokryteckým USA i proti všem nezvaným vetřelcům!! Varšavská smlouva bohužel bez adekvátní náhrady zcela nesmyslně zanikla a nyní vidíme všichni, kam to dospělo!! Až k samotnému konci nabubřelé Evropské unie!! Naštěstí ne ke konci celé Evropy, neboť ještě je v Evropě nejsilnější hráč – RUSKO!! Jako tolikrát v minulosti už zachraňovalo celou tu nevděčnou střední a západní Evropu!! Myslím, že konečně bychom se my, Slované, měli velice rychle přeorientovat a úzce spolupracovat s národem, který je nám nejbližší a nejbratrštější – s Rusy. Je to naše záchrana, ochrana, perspektiva, jistota a budoucnost. Pokrytecký a falešný Západ nás v minulosti vždy zradil a ze Západu k nám nikdy nepřišlo nic dobrého!! Západním politikům se nedá věřit! Navíc Francie, Velká Británie, Německo a další země již to mají spočítané!! Západ bude islamistický!! Abychom se zachránili, musíme okamžitě přerušit veškeré styky a kontakty s fašistickými USA, naše zahraničně politická orientace musí směřovat na východ, na Rusko, dále na země BRICS.

CELÁ EVROPA a CELÝ SVĚT se o tom neustále přesvědčuje, ví to a vidí to, kromě několika zaslepených, fanatických, ubohých a těžce mentálně retardovaných politických zoufalců, zaprodaných jidášskýchHAVLOIDŮ a naivně stupidních, snad dosud ještě něčím omámenýchPRAVDOLÁSKAŘŮ v České republice, kteří ještě bohužel dočasně (přesto již více 26 let!!) okupují a zamořují celou českou politickou scénu, účelově manipulují veřejnými médii (které plně ovládají a kontrolují), ohlupují a terorizují chrlícími smradlavými dezinformacemi dennodenně své vlastní obyvatelstvo („své vlastní“ – vlastně NE, protože hájí a upřednostňují jen a jen cizácké zájmy a své mocenské a kořistnické zájmy, které jsou naopak v příkrém rozporu s míněním a vůlí národa a obyvatelstva!)!!  Jsou to jen odporní zapáchající lokajové a vazalové celosvětově nenáviděných, teroristických SStátů, zločinecké militantní organizace NATO a šílené nefunkční „multikulti“ kolonie - Evropské unie! Od USA se již konečně znechuceně odvrací celý svět; jen ti čeští análisté budou hluboce zalezlí v jejich prdeli až do konce - dokud si USA hlasitě a v křečích neupáchnou a nepodělají se!! Skončí tak pak ve srač*ách! 

Mr. Obama, frau Merkel, všichni vy evropští politici toho šíleného nefunkčního konglomerátu EU (pardon – omyl - vlastně naprosto dokonale řízeného a vedeného právě k záměrnému úplnému zániku evropských států!), ty vlastizrádče Sobotko s celou tou svou slizkou bandou soukmenovců, jež si hraje prý na vládu ČR – vládu všeho lidu, ty Američane Shapiro – sluho a zástupče v ČR nejnenáviděnějšího nejzločinnějšího státu světa, VY VŠICHNI jste skuteční, opravdoví ZLOČINCI, VÁLEČNÍ ŠTVÁČI, VÁLEČNÍ ZLOČINCI, PODVODNÍCI, FALEŠNÍ HRÁČI a LHÁŘI!!  Věřím, že již velice brzy přijde doba, kdy budete všichni do jednoho stát před novými mezinárodními, nezkorumpovanými nezávislými soudy (ne před těmi vašimi, které jste si vytvořili k obrazu svému a uplatili) a všichni budete po zásluze za vaše zločiny proti lidskosti, za zločiny proti evropským národům co nejpřísněji, velice tvrdě potrestáni. Čas vašeho konce se blíží a brzy se už naplní! Tato má víra a hluboké přesvědčení mě ještě posiluje a naplňuje chutí do života a nezdolným optimismem. Těším se na satisfakci mně, českému národu, Československé republice, evropským státům a národům a HLAVNĚ přátelskému bratrskému RUSKU, které vy ve své fanatické zaslepenosti a hluboké omezenosti tolik osočujete a nenávidíte! RUSKO není agresor a nikdy nebylo! RUSKO je NÁŠ PŘÍTEL a SPOJENEC.

Petr Michalů, Ourense (Galicia - Španělsko)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …