Petr Michek: Kam nás zavede spolupráce evropské levice a pravice?

19.10.2017 9:21

O nečekáný gól do vlastní branky se překvapivě zasloužil jeden z nejznámějších německých politiků, šéf německých sociálních demokratů (SPD) a bývalý předseda Evropského parlamentu Martin Schulz, když se rozhodl podpořit nápad ministra vnitra Thomase de Maiziera z koaličních křesťanských demokratů (CDU), který prohlásil, že je potřebné v Německu zavést oficiálně muslimské svátky v oblastech, kde žije hodně muslimů.

Petr Michek: Kam nás zavede spolupráce evropské levice a pravice?
Foto: NS - LEV 21
Popisek: Petr Michek

Martin Schulz k tomu agentuře DPA řekl: "Nad tímto návrhem se musíme zamyslet. Musíme být v Německu schopní předložit návrh a pak o něm v klidu a seriózně diskutovat".

Thomas de Maiziere podotkl: "Tam kde je hodně muslimů, proč by člověk nemohl přemýšlet i o muslimském svátku".

Podle ohlasů z SPD a z CDU oba pánové schytali od svých spolupracovníků tvrdou kritiku. Přesto se jim nelze za jejich názory divit. Martin Schulz, ještě jako předseda Evropského parlamentu byl tvrdým kritikem zemí sdružených ve V4, které odmítly islamizovat svá území na základě určeného počtu uprchlíků, tzv. kvót na jejich příjem (z důvodů bezpečnostních a zdravotních rizik pro obyvatelstvo jejich zemí) a nestyděl se vyhrožovat odebráním dotací z evropských fondů!!

Thomas de Maiziere zase patří mezi vlivné "vítače uprchlíků" Angely Merkelové, ale přesto prohlášení M. Schulze odmítl, když se postavil na stranu těch zemí, které odmítají kvóty prohlášením: "Krácení dotací těmto zemín, by nebylo řešením". Přesto úvahy obou pánů ohrožují bezpečnost Evropské unie, která má ve svých zemích již cca 52 – 54 miliony občanů vyznávajících islámské náboženství. Kdyby s podobným nápadem přišel některý z arabských politiků a prosazoval usazení křesťanů v muslimských zemích a požadoval by pro ně sociální dávky a zavedení křesťanských svátků, tak by ho brzy dostihla "fatva" od některého muslimského immána. Patrně by dlouho nepřežil.

Kam vede neomezená vítací politika vůči muslimským migrantům z Asie a z Afriky nám mohou říci naši občané, kteří pracují v západoevropských zemích. Od Španělska, přes Francii, Itálii, Německo, Dánsko, Holandsko, Belgii, Švédsko, Finsko a Rakousko, můžeme vidět nárůst islámských mešit, islámských center a krinality, zhoršení bezpečnostní situace pro domácí obyvatelstvo, zvyšující se sociální požadavky muslimských menšin, které v mnoha západoevropských městech vytvářejí nepřístupné zóny pro místní obyvatele, kde vládne právo šaria,  a kam se bojí v kročit i policie.

Ve Velké Británii byl velkým příznivcem migrace labourista Tony Blair, ve Francii prezidenti Holande i Macron a v Německu předseda SPD Martin Schulz a kancléřka Angela Merkelová z CDU. Uvedení politici jednali a jednají, jako by ztratili pud sebezáchovy, jako by jim osud Evropy byl "ukradený" a odmítají veškeré výhrady, které poukazují na skutečnosti, jak jejich "vítací" politika škodí jejich zemím a zejména budoucím generacím, kterým hrozí, že se ve svých zemích postupně stanou menšinou, neboť porodnost evropských žen dosahuje 1,3 dítěte na Evropanku, zatímco muslimské ženy porodí v průměru 8,1 dítěte na ženu. Přitom v naprosté většině se dnes jedná o ekonomické migranty, kterým někdo zaplatil drahé mobily i cestu přes moře do Evropy.

V Dánsku imigrační úředníci zjistili, když prověřovali identitu 700 žadatelů o azyl, kteří tvrdili, že jsou pronásledovanou menšinou z Kuvajtu, že naprostá většina z nich neříkala pravdu o svém původu a své státní příslušnosti. Dánští úředníci dokonce objevili příručky – manuály, ve kterých bylo podrobně popsáno jak migranti mohou obejít migrační službu a jak mají předstírat, že jsou bez státní příslušnosti, aby nemohli být deportování zpět do výchozí země!!! Jelikož neznají řeč, tak ve většině migranti odmítají pracovat a dožadují se sociálních dávek a požadují, na základě evropských zákonů, scelení svých rodin, které zůstaly doma, což znamená, že Evropu, pokud na to přistoupí, čeká invaze několika milionů muslimů, kteří očekávají, že zde budou živeni a šaceni. Nebylo by lepší konečně uzavřít vnější hranici Evropské unie a nelegální migranty okamžitě deportovat zpět a ušetřené peníze věnovat na posílení pro populačních opatření v jednotlivých zemích Evropské unie?

Tiskem dokonce proběhla zpráva, že v severní Africe čeká na příležitost, aby se dostali do zaslíbené Evropy, cca šest milionů běženců!!! Tak to už by Evropa neuživila! A kolik, že by to bylo rodinných příslušníků, kteří by chtěli za nimi do Evropy přijet?

Přitom zde hrozí ještě daleko větší nebezpečí, o kterém raději nikdo nemluví. Tím, že evropské země (Řecko, Itálie, Francie, Rakousko, Německo, atd. neprováděly a de facto doposud v praxi neprovádějí zdravotní prohlídky muslimských migrantů, kterých za poslední tři roky do Evropy přišlo více jak dva miliony, tak si zadělaly na obrovský problém, který může každou chvíli vyplout na povrch.

Jedním z lékařů, který se nebál na problém upozornit je primář Pavel Lebeda, bývalý viceprezident Českého červeného kříže, který ve svém rozhovoru pro Parlamentní listy dne 27. ledna 2017 řekl: "Nejčastější nemoci objevené u migrantů v našich zařízeních jsou: HIV+, TBC, syfilis, salmoneloza, enterobakterióza, svrab, zavšivení, hepatitida A, atd. Málo četné, i když závažné nemoci neuvádím. Když k chorobám přiřadíme zemi původu migrantů, nejčastěji se opakuje: Pákistán, Afganistán, Syrie, subsaharská Afrika, apod." Dále dodal: "Udělení azylu je vůči společnosti zodpovědný akt a zdravotní hledisko by mělo mít v tomto procesu právo veta.... vyloučit rozšíření infekčního onemocnění by mělo být nepřekročitelnou podmínkou!"

Evropská populace,  tak jako kdysi indiáni v Jižní Americe, nemá protilátky proti zavlečeným cizím nemocem. Lekaři již dnes vědí o celé řadě nebezpečných cizích chorob, proti kterým jsou například migranti z Pakistánu či z Afganistánu nebo afričtí domorodci imunní, zatímco arganismus Evropanů nikoli. Pokud by do Evropy byl zavlečen vir či mikrob, se kterým se evropská medicína prakticky nesetkala, tak by to mohlo způsobit nedozírnou pandémii. A jejímu zamezení je potřeba dát přednost před nezodpovědnou vítací politikou, která ve své podstatě může být pro Evropu smrtelným nebezpečím!

Mgr. Petr Michek
www.petrmichek.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…