Petr Prokeš: Udělejte konec s odkladištěm problémových cikánů a sociálně nepřizpůsobivých. Tak zní přání bydlících

13.09.2016 15:48

Za tři týdny se otevřou volební místnosti a občané budou rozhodovat o složení zastupitelstev krajů a jedné třetiny Senátu.

Petr Prokeš: Udělejte konec s odkladištěm problémových cikánů a sociálně nepřizpůsobivých. Tak zní přání bydlících
Foto: Archiv Petra Prokeše.
Popisek: Novinář a tiskový mluvčí Petr Prokeš.

„Do voleb nejdeme s prázdnou. Také v našich řadách máme schopné družstevníky a vlastníky bytů, kteří dobře znají problematiku segmentu bydlení, regionálního rozvoje, životního prostředí, zaměstnanosti atd. Svými znalostmi a zkušenostmi mohou obohatit činnost krajského zastupitelstva i horní komory parlamentu. A nejen obohatit. Jde také o to prosadit do legislativního procesu (a následně do praxe) vše to, o co se po leta marně snažíme a co nás všechny nejvíce pálí. Náš okres by už konečně měl přestat být odkladištěm problémových cikánů a sociálně nepřizpůsobivých, kteří žijí z dávek vytvořených z daní poctivě pracujících,“ napsalo na titulní stránce svého tiskového zpravodaje představenstvo Stavebního bytového družstva Krušnohor Most. 

To doporučilo 23tisícové rodině bytových družstevníků a vlastníků bytů konkrétní kandidáty, které považuje za záruku toho, že budou v lavicích krajského parlamentu a horní parlamentní komory prosazovat právo slušně bydlících na kvalitní a klidné bydlení.

Litvínov - Janov: Původně krásný byt 3+1 se „bydlením“ problémových cikánů změnil v ruinu.

„Všichni víte, na co narážíme. V Litvínově sídliště Janov, v Mostě Chanov, Stovky, ale už i Liščí Vrch a Výsluní jsou současnými pomníky předchozího neporozumění vládních činitelů a státních úředníků. Nechápali problémy, s nimiž se zde dnes a denně potýkáme. Aby se už konečně začaly tyto problémy řešit, všichni potřebujeme mít své zástupce v centru politického dění. Proto dejte svůj hlas těm, které prostřednictvím zpravodaje doporučujeme. Je to ve prospěch nás všech, kteří chceme žít důstojně a spokojeně,“ zdůraznilo představenstvo družstva.

Autor je mostecký novinář, tiskový mluvčí SBD Krušnohor a Sdružení Mostečané Mostu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…