Petr Prokeš a SBD Krušnohor: Hoďme se do pohody!

02.01.2017 7:35

Ekonomové a statistici se zmocňují kalkulaček a cpou do nich horem dolem data, aby zjistili, jak se nám v roce 2016 dařilo. Nastalo nejvhodnější období pro bilancování.

Petr Prokeš a SBD Krušnohor: Hoďme se do pohody!
Foto: Archiv Petra Prokeše.
Popisek: Novinář a tiskový mluvčí Petr Prokeš.

„Zatímco ekonomové a statistici budou muset ještě pár dnů počkat s vyhlášením konečných výsledků, aby do nich započítali vývoj i v posledních týdnech roku, my čekat nemusíme a vybaveni selským rozumem, jasnou myslí a dokořán otevřenýma očima se můžeme pustit do hodnocení již nyní,“ říká představenstvo Stavebního bytového družstva Krušnohor Most.

„Prostý pohled kolem dokola napovídá, že to byl rok pro naše družstvo opět úspěšný. Obklopují nás další zateplené domy oblečené do barevných fasád, domy s předělanými útrobami (rekonstruovanými rozvody vody, elektřiny, plynu a tepla), generálně opravenými střechami, vyměněnými okny a nově vybudovanými okapovými chodníčky,“ zdůrazňuje představenstvo družstva.

Domy ve správě SBD Krušnohor jsou zateplené a mají barevné fasády.

Foto: Petr Prokeš

„Škoda jen, že na tento úspěšný vývoj padla trocha stínu z napjaté atmosféry vyvolávané odpadlíky z politického hnutí Severočeši.cz (schwarzovci a zelenkovci), kteří se ho snažili zmocnit a ukrást ho našinci, jenž se o jeho zrod na půdě družstva před lety zasloužil. Volby do Senátu ukázaly, že neseriózní lidé flintu do žita stále nehodili a že budou nadále provokovat. Doplatili na to. Volby do Senátu v mosteckém volebním obchodu prohlásil Nejvyšší správní soud za neplatné. Věřme proto, že se z prohry poučili,“ věří představenstvo SBD Krušnohor.

„Využijme proto svátků klidu a míru do uvedení našeho organismu do pohody. Mějte pěkné Vánoce! Bez stresů a v dobré náladě se lépe pracuje, což družstvo sezná v dalších výborných výsledcích,“ přeje družstevníkům a vlastníkům bytů představenstvo družstva.

Autor je mostecký novinář, tiskový mluvčí SBD Krušnohor a Sdružení Mostečané Mostu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…