Petr Suda: Kontroverzní postava polistopadové historie ukazuje, jak se dají i ta největší svinstva demagogicky vysvětlit

22.02.2016 10:15

Petr Suda reaguje na rozhovor ČeskéJustice s Pavle Rychetským "Není správné, aby menšina znemožnila a trvale blokovala zákonodárný proces".

Petr Suda: Kontroverzní postava polistopadové historie ukazuje, jak se dají i ta největší svinstva demagogicky vysvětlit
Foto: archiv
Popisek: Petr Suda

Jinými slovy - Rychetský naznačuje, že kontrolní hlášení a EET přes ústavní soud projde.

Jinými slovy - bývalý komunista a vysoce kontroverzní postava polistopadové historie naší země ukazuje, jak se dají i ta největší svinstva občanům demagogicky vysvětlit.

Navíc jedním dechem dodává, že se ústavní soud jen tak stížností senátorů k zákonu o kontrolním hlášením, ale ani avizovanou stížností na porušení jednacího řádu poslanecké sněmovny Parlamentu ČR při projednávání zákona o elektronické evidenci tržeb, zabývat nehodlá. Je evidentní, že Rychetský udělá maximum, aby o avizované stížnosti na EET jednal ústavní soud co nejpozději, aby měl Babiš (autokraté u moci) klid na spuštění EET ještě před jednáním ústavního soudu.

Ta data autokratická vládnoucí parta v čele s Babišem prostě chce a nejenom podchycení poslanci, senátoři a prezident, ale i Rychetský (ústavní soud) jí tato data (informace) dodají.

Bývalí komunisté vymysleli tisíckrát efektivnější novodobé STB pro dodávku informací (dat). A pomocí represivních a šikanózních možností finančních úřadů se jim do rukou dostává legální možnost, jak postupně ovládnout trhy - ekonomiku naší země - postupnou likvidací malých, drobných (ale i středních a nejspíše i nepohodlných větších) podnikatelů a živnostníků.

Všichni občané, kteří dnes tleskají Babišovi (ANO) si neuvědomují, jak moc se jim jejich podpora tohoto grázla vymstí. Kéž by byli schopni pochopit analogii s 50-tými lety minulého století a vzpomenout si, k čemu vedly tehdejší kolektivizace a znárodňování.

Babiš, ale i Zeman, Sobotka, Bělobrádek, Rychetský a všichni k vládě servilní poslanci a senátoři, nedělají nic jiného, než komunisté té doby - VEDOU ZEMI K OBROVSKÉ CENTRALIZACI = ÚPADKU.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…