Překonají Brontosauři loňský rekord? Za měsíc se začne odpočítávat 35 000 hodin

02.06.2017 20:04

Minulý rok odpracovali dobrovolníci z Hnutí Brontosaurus kousek přes 35 000 člověkohodin. I letos Brontosauři vyrazí zachraňovat orchideje, starat se o handicapovaná zvířata nebo značit turistické trasy na Ukrajině. Pro ty, kteří se chtějí k jednomu z největších dobrovolnických programů u nás připojit, je tu nabídku téměř 50 brontosauřích letních akcí.

Překonají Brontosauři loňský rekord? Za měsíc se začne odpočítávat 35 000 hodin
Foto: brontosaurus.cz
Popisek: Hnutí Brontosaurus

Hnutí Brontosaurus každoročně otevírá nové příležitosti díky svým akcím zaměřeným na děti, středoškoláky i dospělé. "Díky jedinečné kombinaci zážitků s novými přáteli a dobrovolnické činnosti na zajímavých místech dávají Brontosauři možnost prožít nezapomenutelnou akci, která člověka doopravdy posune," popisuje brontosauří akce programový ředitel a organizátor kurzu Cestičky 2.0 Dalimil Toman.

Celou nabídku letních akcí lze najít v brontosauřím kalendáři akcí (ZDE).

Hnutí Brontosaurus je uskupení převážně mladých lidí, kterým není lhostejný svět, ve kterém žijí. Proto už přes 40 let propojují smysluplnou práci pro přírodu, památky i lidi s netradičními zážitky a zábavou. Jsou nezávislí a otevření novým myšlenkám. Každoročně s nimi vyráží na kosení orchidejových luk, sázení stromů, opravování hradů nebo třeba stavění školy v Himálajích stovky dobrovolníků.

Letní akce pořádané Hnutím Brontosaurus fi! nančně podporuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy a Ministerstvo vnitra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…