Proč si koupit Volby v kapse

17.05.2023 13:25 | Komentář

Recenze na knihu Volby v kapse Jaroslava Poláčka

Proč si koupit Volby v kapse
Foto: Archiv
Popisek: Jaroslav Poláček (vpravo)

Volby v kapse od Jaroslava Poláčka je praktickým návodem pro ty, kteří chtějí uspět v politických volbách, a to nejen na komunální úrovni. Autor, který má více než 20 let zkušeností s politickým marketingem a volebními kampaněmi, nabízí užitečné rady a tipy týkající se strategie, rozpočtu, organizace kampaně, využití sociálních sítí a digitálních technologií a dalších praktických otázek spojených s politickými volbami.
 
Kniha je napsána srozumitelným jazykem a je zaměřena na praktické využití, což ocení zejména nováčci. Autor se zaměřuje na to, co je nezbytné pro úspěšnou volební kampaň a na to, jak rizika minimalizovat.

Kniha Volby v kapse je vhodná pro ty, kteří se chtějí stát politickými kandidáty, ale také pro ty, kteří chtějí pomoci s organizací kampaně nebo propagací kandidáta. Správná kampaň by měla začínat sice až za dva roky, ale principy popsané v této knize rozhodně do té doby nezastarají.

Kniha je k dostání v on-line knihkupectvích nebo na stránkách agentury PRodukujeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Klaus: Přežili jsme slavení dvaceti let v EU, ale…

12:26 Václav Klaus: Přežili jsme slavení dvaceti let v EU, ale…

Denní glosa Václava Klause