Radek Novotný: Vrchní soud rozhodne o ukončení tunelování vodárny a drancování peněženek lidí

08.09.2016 13:36

Soudci Vrchního soudu v Olomouci budou v září (od 8.9. 2016) rozhodovat o tom, zda soukromé zahraniční penězovody instalované mezi lidi a okresní vodárny v ČR, jde soudní cestou odinstalovat a tím lze vodárny ubránit proti tunelování. Vznikne tak precedens pro celou ČR!

Radek Novotný: Vrchní soud rozhodne o ukončení tunelování vodárny a drancování peněženek lidí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Spotřeba vody - ilustrační foto

Co proběhlo?

Procesy, které vedly k uzavření smluv s koncerny a k předání vody, resp. hospodaření s ní koncernům provázely manipulace, lži, korupce. V řadě případů dokonce okresní či městskou vodárnu ovládly protiprávně cizí firmy, které nejdříve vyhodili z vedení vodárny odpůrce tunelu a dosadili do vedení vodáren své lidi. Tito lidé poté připravili smlouvy, kterými byly z vodárny vyvedeny zisky na koncern. Zmanipulovali či podvedli zastupitele a akcionáře přes sliby, falešné argumenty, lži. Pokud potřebovali, tak uplatili některé obce různými finančním a nefinančním plněním – k hlasování PRO uzavření smlouvy s koncernem. Poté svolali valnou hromadu vodárny a tam předložili lživé Zprávy a se namotivovanými starosty smlouvy s koncernem schválili. Pak okamžitě z vedení vodárny zdrhli.

Toto, co výše uvádím, od roku 2002 důkazně dokumentuji, předkládám důkazy soudům a chci, aby to soudy zastavily a zrušily.

Dle mého názoru jde o tunel za bílého dne, na který lidé, obce i stát doplácí. Provádí ho organizovaná skupina právnických a fyzických osob, do které patří i někteří místní politici a dokonce i vedení okresní vodárny. Bez politiků a vedení vodárny a jejich součinnosti s organizovanou skupinou, by žádný tunel ve vodárně v ČR nemohl být realizován.

V září proběhnou tato jednání

Stačí, když vyhrajete soud, nebo je potřeba ještě přesvědčit vládu?

K nápravě tunelů ve vodárnách po celé ČR to nestačí! Vyhrát soud je ovšem zásadní krok, je to celo republikový precedens. K nápravě velmi potřebný, ale k němu je třeba přidat další kroky, které dělám(e):

  • Zastavit instalaci tunelů do dalších vodáren – to se nám spolu s rozumnými politiky podařilo v roce 2006 – precedens byl Náchod – kde to politici, kterým jsem dal informace a rady odmítli a Pardubice, kde jsem vyhrál soudu. Pokoutný a nemravný proces, kterým se koncerno-milové pokusili vyvést zisky z vody soud zatrhl díky mé žalobě.
  • Tvorba veřejného mínění, informování veřejnosti, zastupitelů, zpřístupnění dokumentů, dat a srovnání – ceny vody, vodárny, informace pro zastupitele – proto jsem připravil projekt PRAVDA O VODĚ a web pravdaovode.cz (ZDE), blog www.pravdaovode.cz/blog (ZDE)…
  • Spojit lidi, přivést jejich pozornost k vodě a zapojit je do organizované odporu vedoucího k nápravě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…