Radek Pokorný: Milióntý imigrant v Německu - Angela osobností roku, jako před ní Adolf

11.12.2015 21:40

Radek Pokorný se zamýšlí nad pozadím migrační katastrofy, úloze organizovaného zločinu v ní, a při vzpomínce na jednu výzvu Miloše Zemana se ptá, jakou roli v současné krizi přijme Václav Klaus.

Radek Pokorný: Milióntý imigrant v Německu - Angela osobností roku, jako před ní Adolf
Foto: Archiv
Popisek: Polsko

V Německu byl tento týden údajně zaregistrován milióntý migrant. Chybí už jen slavobrána a poukaz na odběr zboží, jak se to běžně dělá při podobných akcích v obchoďácích. Není známo, zda zmíněný imigrant obdržel od německých úřadů nějaký dárkový poukaz, ale co známo je, že všichni „uprchlíci“ mají dostat jakési přechodné „občanské průkazy“, které by je opravňovaly pro legální pobyt po celém Německu. Jsme tedy svědky toho, že ilegální imigranti se nyní dodatečně i úředně legalizují. To je novinka tohoto veletrhu marnosti.

Sláva německým kancléřům!

Kancléřka Merkelová byla tento týden prohlášena osobností roku. Navázala tím (při vší úctě) na přece jen ještě o něco slavnějšího dobrodince Evropy a světa, svého předchůdce v kancléřském křesle Adolfa Hitlera, který byl stejným časopisem (Time) vyhlášen osobností roku 1938. Těsně před tím, než přistoupil ke svým populárním konečným řešením. Snad tím chtěl slavný časopis naznačit, odkud pramení inspirace vůdce (pohlaví se už přece nerozlišuje) současného Berlína.

Třeba to, že božká Angela tak, jako velký Adolf, vsadila vše na jednu kartu a sáhla po armádě. Prosadila účast Bundeswehru na údajných operacích Západu proti Islámskému státu v Sýrii. Toto bojovné gesto má hned dvě pozitiva: Jednak si můžeme připomenout, že chrabří němečtí vojáci jdou opět dělat ve světě pořádek, jednak tím kancléřka umě odvádí pozornost od migrantské apokalypsy, kterou s takovým zápalem pomáhala vyvolat.

Máme na ty německé kancléře schopné za pár let zplanýrovat celý kontinent a přinutit ostatní státy, aby se na tom "dobrovolně" podílely, doslova z pekla štěstí. Dobře, že nám to magazín Time opět připomněl a že Česká televize jeho geniální volbu (jako každé jiné pšouknutí zpoza oceánu) tak mohutně zpropagovala. Některé skutečnosti však ani Time při svém hodnocení dostatečně nezdůraznil. Pokusme se je doplnit.

Nevěrní pomocníci

Stále častěji se například ozývají varovné hlasy, že Německo se blíží mílovými kroky ke svým "humanitárním" (výpůjčka od Havlova "humanitárního" bombardování Srbska) limitům. K oficiálnímu registrovanému milionu uprchlíků je totiž třeba přičíst další miliony, které se bez jakékoliv registrace potulují Evropou. Nositel Nobelovy ceny za ekonomii Angus Deaton v listu Welt am Sonntag konstatoval, že Německo brzy dosáhne limitu, který ho přetíží. Deaton, jenž je profesorem ekonomiky na americké univerzitě v Princetonu a jinak patří k osvědčeným globálním elitám, varoval také před tím, že příliš mnoho přistěhovalců Evropu destabilizuje. Další čáka na Nobelovku! Tohle by nikoho před ním nenapadlo.

Gangy migrantů útočící kameny na Makedonské policisty 

To, že situace začíná přerůstat evropským elitám přes hlavu, dokazuje i poněkud absurdní společný dopis, který tento týden zaslali Evropské komisi ministři vnitra Německa a Francie, v němž žádají snížení počtu migrantů. Zvláště od německého ministra je to skutečně šibeniční humor. Oba v dopise apelují na exekutivu EU, aby na "uprchlickou krizi" našla "společnou odpověď“. A aby těch absurdit nebylo málo, i hlavní politruk bruselského eurofederalismu, německý marxistický předseda Evropského parlamentu, vyučený knihovník Martin Schulz, začíná pochybovat o tom, zda báječný migrační experiment Evropská unie vůbec přežije.

Podle Schulze je EU ohrožena rozpadem. Řekl to tento týden pro list Die Welt. Podle něho existují síly, které se snaží Evropu rozložit - ale nejspíš tím nemyslel Angelu, to by si nedovolil. Spíše se tak chtěl přidat k varování lucemburského ministra zahraničí Jeana Asselborna, že by se EU mohla rozpadnout. "Nikdo nemůže říci, zda EU bude za deset let ještě v této formě existovat. Pokud si to přejeme, pak je třeba za to velmi tvrdě bojovat," velí oberlajtnant Schulz.

Rekruti podsvětí

Tak jak to tedy je? Proč celá tahle zednářská elita od Junckera, Asselborna až po Schulze, varuje před rozpadem EU a přitom stále přikládá pod migrační kotel, aby se valící monstrum nezastavovalo? Je to stejné jako když žhář podpálí dům, a potom zmateně pobíhá a shání pomoc, kdo by mu pomohl uhasit oheň, jenž hrozí i jeho kůlně? Nebo má jen v úmyslu, navzdory všem osobním rizikům, poslat do hořícího domu co nevíce sousedů, aby v něm uhořeli, protože je to puncovaný psychopat? Nebo prostě počítá s tím, že si za svou bohatou pojistku koupí nové stavení a „zrekvíruje“ sousedovic zplanýrované pozemky?

Situace v Německu tomuto průběhu nasvědčuje, že nikdo neví, co s desetitisíci imigranty, kteří nemají nárok na azyl. A zároveň už přiznávají, že není síly, která by je z Německa dostala. Podle zemské organizace CDU v Severním Porýní-Vestfálsku jen letos do této nejlidnatější spolkové země přišlo 120 tisíc lidí, kteří azyl nezískají. Do země původu však bylo vráceno jen 6000 z nich.

Mnoho imigrantů se také záhadně ztrácí. Desetitisíce mizí jak v Německu tak například i ve Švédsku. Jedním z důvodů může být také to, že někteří z nich mají své předem dané úkoly a přemisťují se na místa určení. Mnozí se zase ve velkém zapojují do struktur podsvětí, které tak získává tisíce nových rekrutů.

Cena za lístek do stoky

To, že je imigrační vlna „stokou“, ve které proudí do Evropy kromě islámských teroristů i organizovaný zločin, dokazuje i zpráva Úřadu vysokého komisaře OSN, podle které převaděčské gangy spojené s mafií a nadnárodními zločineckými syndikáty si vedle dolarů často nechávají platit i sexem, a to i od dětí.

Také v uprchlických zařízeních jsou mnohdy znásilňovány kromě dospělých žen i děti. Řada jich také ze zařízení pro azylanty mizí neznámo kam. Většinou se stávají součástí obchodu s „bílým masem“. Ještě nikdy v historii nebyl organizovaný zločin obchodující s lidmi takto významně "zásobován". Zločinecké syndikáty jsou totiž v dnešní době služebníky globálních zednářských elit, které je často nechávají vydělávat na svých velkých válečných operacích a projektech. Kromě primárního politického zadání tak tyto síly, zajišťující spolu se západními zpravodajci i logistickou podporu celé operace, vydělávají milióny dolarů.

Ale na své si přijdou i pěšáci. Cena za „lístek do Evropy“ africkou trasou je v průměru 10 tisíc dolarů. Dá se snadno spočítat, že zisk z tohoto byznysu se pohybuje minimálně od 10 do 15 miliard dolarů ročně. Náklady „turecké trasy“ jsou mnohem vyšší a dosahují 20 - 23 tisíc dolarů na osobu. Tyto částky jsou srovnatelné s objemem obchodu s drogami a zbraněmi. Organizace masové migrace řízené zločineckými organizacemi se účastní také různé etnické zločinecké skupiny. Například na Balkáně je tento obchod z významné části kontrolován albánskými a cikánskými gangy.

Globální kriminální "trh":

Významná ruská politická analytička Jelena Larinová uvádí, že za celou migrační operací stojí nejmocnější profesionální nadnárodní zločinecké struktury, které jsou úzce svázané s globálními politickými elitami.

Ve světě se podle Larinové vytvořila mohutná aliance kriminálních a přitom plně legálních skupin -  struktur a organizací spojených se zpravodajskými komunitami, finančníky a nejvýznamnějšími médii. Mají přístup do nejvyšších politických kruhů Západu. Uskupení této aliance jsou klíčovými pilíři globální kriminální ekonomiky, která skrze bankovní a finanční sféru přímo spolupracuje s legální ekonomikou.

Klaus: "Obviňuji je!"

V jiném řezu k podobným závěrům dochází Václav Klaus. Včera uvedl na prodejní pulty svou knižní novinku „Stěhování národů - Stručný manuál k pochopení současné migrační krize“. Bývalý prezident v ní spolu s ředitelem svého institutu Jiřím Weiglem podává stručnou a přehlednou analýzu migrační katastrofy. „Obviňujeme evropské politiky, že tuto migraci spoluorganizují, spoluiniciují, že k ní v podstatě vyzývají. Neviníme Blízký a Střední východ,“ prohlásil při uvedení knihy exprezident.

Tvrdí, že politické špičky EU vsadily na to, že když promíchají migranty s původním obyvatelstvem, vznikne tvárná hmota. Tento mix bez národních kořenů bude optimálním materiálem pro konečné umělé a falešné sjednocení evropského kontinentu. Domnívají se, že tak vytvoří "evropský lid", který bez národní identity, kultury a přirozených zájmů bude zcela v rukou jejich šíleného experimentu.

Velkou Angelu, osobnost roku časopisu Time, obviňuje český exprezident na předním místě. Američané na to mají zjevně jiný názor. Jestli to není tím, že zatímco oni chtějí pomocí svých berlínsko-bruselských kompliců ovládnout Evropu jako svou kolonii, Václav Klaus bojuje již čtvrt století o její zachování. Jako jediný český politik ve vrcholné politice.

Bude mít ještě síly a chuť se do ní v této krizové situaci našeho národa a státu vrátit, nebo se omezí na své vědecky přesné a politicky čisté analýzy?

"Všichni k pumpám!" vyzval ve zdaleka ne tak kritické situaci jeho současný nástupce na Pražském hradě. Oficiální miliontý imigrant za německými hranicemi dává této výzvě hrozivou aktualizaci.

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …