Radim Valenčík: Europapaláši podpořili terorismus

01.08.2014 16:20

Představitelé EU se dohodli na tom, že podstatným způsobem rozšíří sankce proti Rusku, aniž by byly důsledně vyšetřeny příčiny tragédie malajsijského civilního leta. Tím učinili krok, který lze nazvat z hlediska EU sebevražedným.

Radim Valenčík: Europapaláši podpořili terorismus
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Nikoli jen v tom smyslu, že naprosto zbytečně oslabili ekonomickou pozici EU vůči USA, což i do budoucna znamená, že USA budou moci i nadále a ještě intenzivněji exportovat svoje fatální problémy do EU.

Nikoli jen v tom smyslu že udělali z desítek tisíc lidí přímo a ze stovek tisíc nepřímo nezaměstnané ("naši" europapaláši samozřejmě ekonomické dopady sankcí na své kůži nepocítí).

Především v tom smyslu, že v podmínkách, kdy dochází k souznění médií a europapalášů přijímacích "praecox" závěry a nyní i sankce, tím přímo vybízejí k pokračování v terorismu. Ať už nyní kdokoli udělá cokoli, třeba ještě mnohem brutálnějšího než zabití tří stovek lidí, umožní mediální manipulace spolu s hluchotou a účelovým jednáním "našich" europapalášů obvinit z toho Putina.

Budu velmi rád, když tato výzva europapalášů potenciálním teroristům zůstane neoslyšena. Každopádně by si všichni soudní lidé měli uvědomit, jakým zbytečným rizikům nás svým hloupým a zlým rozhodnutím europapaláši vystavili. A cokoli se stane, padá na jejich hlavu. Překrývat jednu lumpárnu ještě větší lumpárnou nelze donekonečna. Jde jen o to, ke kolika tragédiím ještě dojde než praskne velká ukrajinská lež.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…