Robert Troška: Donald Trump jedná, Merkelová a další západoevropské elity v šoku

01.02.2017 7:31

Donald Trump je v prezidentském úřadě pár dní, a již stačil vydat dekrety, kterými plní svůj volební program. Elity reagují štvavými komentáři, za které by se nemuseli stydět ani nejzatvrzelejší normalizátoři z dob socialismu.

Robert Troška: Donald Trump jedná, Merkelová a další západoevropské elity v šoku
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

Raketa Trump a dekrety

Novopečený prezident Donald Trump ve svém začínajícím funkčním období rozhodně nezahálí, začátek jeho funkčního období musí všem nezůčastněným pozorovatelům připadat jako nový raketový pohon v porovnání se zrezivělým pístovým motorem Obamovy administrativy.

Nejprve Donald Trump vydal dekret rušící populistickou a ekonomicky náročnou Obamacare, na kterou předchozí prezident Obama nalákal velkou část voličského elektorátu, poté následovaly další dekrety týkající se mimo jiné zákazu státních příspěvků pro potratové organizace až ke dvěma posledním dekretům, které současné levicově orientované západoevropské elity nemohou vydýchat.

Prvním z nich je dekret nařizující dokončení výstavby zdi na hranicích s Mexikem, má jít o zhruba 1000 km dlouhého úseku na části hranice s Mexikem.

Druhým dekretem je výnos zakazující migrantům ze Sýrie vstup do USA a na 90 dnů zakazující vstup do USA všem lidem z dalších šesti islámských zemí (Írán, Irák, Libye, Somálsko, Súdán a Jemen), s nimiž jsou spojeny obavy z terorismu. Trump v nařízení také snížil maximální počet uprchlíků, které mohou Spojené státy v tomto rozpočtovém roce přijmout, na 50 tisíc (z původně Obamou schválených 110 tisíc).

Reakce islámských organizací

A islámské organizace nelení, ihned se rozhodli podat žalobu zpochybňující ústavnost Trumpova příkazu (konkrétně Výbor americko-islámských vztahů), poněvadž neústavnost by podle některých právních expertů citovaných agenturou Reuters mohla spočívat v tom, že dekret zároveň dává ministerstvu pro vnitřní bezpečnost prostor k upřednostnění běženců prchajících před náboženskou perzekucí. A to je pro muslimy a dnešní neomarxistické elity něco naprosto nepřijatelného! Jinými slovy, do USA by se mohli začít dostávat ti, kteří si to skutečně zaslouží (křesťané a další nemuslimská populace).

Reakce západoevropských elit

Reakce „skleníkových“ elit ovládajících dnešní Evropu na sebe také nenechala dlouho čekat. Kancléřka Merkelová ihned vystřelila s prohlášením, že „........boj proti terorismu neospravedlňuje obecnou podezíravost vůči lidem z konkrétního prostředí nebo konkrétního vyznání,“.

article_photo

Možná si paní kancléřka nevšimla, že teroristické atentáty a vraždy páchají v posledních letech vyjma Breivikových atentátů až na výjimky muslimští pachatelé, kteří se rekrutují z řad migrantů nebo potomků původních migrantů z muslimských zemí. A co spojuje tyto teroristické atentáty, kdy umírají naprosto nevinní lidé? Islám a jeho ideologie. Rovnítko s konkrétním prostředím a vyznáním tu je a to jednoznačně!

Další reakcí na dekrety prezidenta Trumpa jsou slova levicového starosty Berlína, který přirovnal Trumpův dekret o dokončení zdi k berlínské zdi z dob komunismu. Tady již demagogie opravdu nezná hranic, zatímco berlínská zeď sloužila k zadržení obyvatelstva prchajících Z totalitního systému, lidí toužících po svobodě a identifikujících se s základním hodnotovým systémem západní společnosti, zeď s Mexikem slouží k opačnému účelu, k zadržení nelegální migrace přinášející DO USA nebezpečnou kriminalitu (drogy, prostituce, výpalné). Srovnání s berlínskou zdí je ukázkou odporné manipulace s fakty, která je v současnosti tak typická pro neomarxistické politiky v západní Evropě.

Objektivita dnešního mainstreamu v hodnocení Donalda Trumpa

Podle několika prvních dnů ve funkci prezidenta je předčasné hodnotit nebo analyzovat Donalda Trumpa, i když levicově orientovaný mainstream tak činí od samého počátku, dokonce ještě než Donald Trump usedl do křesla v Bílém domě. Pomluvy, dehonestace jeho osoby, lži o spontánně vzniklých „mírových“ manifestací demonstrantů, ve skutečnosti pečlivě naplánovaných organizovaných levicově orientovanými aktivisty z neziskovek přisátých na státní penězovody nebo organizacích podporující práva kdejaké i uměle vzniklé menšiny jen ne práva těch, z jejichž daní tito novodobí vyžírkové žijí.

Shrňme si ale základní fakta, Donald Trump dává přednost bezpečnosti občanů před sebedestruktivním pojetím lidských práv zahrnující bezbřehou toleranci k ideologiím hlásajícím nenávist vůči současné euroatlantické civilizaci. A to samozřejmě dnešní mainstream neodpouští. Dogma bezbřehé tolerance a otevřených hranic budou levicové plátky neustále pomocí nejrůznějších „hodnověrných“ statistik a odborných studií dokazovat a snažit se torpédovat Trumpovu administrativu zpochybňováním účinnosti a dokazováním minimální funkčnosti.

Trump vs. záměrná pasivita EU

Zatímco Donald Trump ve funkci prezidenta provádí základní kroky k minimalizaci nebezpečí ze strany nelegální migrace způsobující nekontrolovatelnou kriminalitu (drogy, výpalné, prostituce, atd.) dostavěním plotu a zákazem vstupu části muslimů, západoevropské elity svou záměrnou nečinností ve své bruselské chaloupce „umísťují“ své spoluobčany na pomyslnou lopatu před otevřenými dvířky rozpálené hořící pece nelegální migrace.

Odporem k efektivním krokům, které by zastavily migraci jako je otáčení lodí migrantů zpátky k africkým břehům, zřízení hotspotů mimo EU, změnou legislativy, dál umožňují nepřerušený proud nelegální migrace z problematických zemí (jen za rok 2016 kolem 180.000 migrantů ze severní Afriky).

A všimněme si ještě jednoho pozoruhodného faktu, ve vztahu k nelegální migraci jsou dnešní západoevropské elity na jedné lodi s islámskými organizacemi usilujícími o příliv muslimů do Evropy. Dá se dokonce s nadsázkou tvrdit, že dnešní elity zajišťují budoucí trvalou islamizaci evropské společnosti svým odporem vůči zastavení migračních vln z převážně muslimských zemí!

Voliči v řadě evropských zemí si budou moci tento rok vybrat (jako minulý rok voliči ve Spojených státech) mezi idejemi falešné humanity obhajující destrukci evropské společnosti nebo rozumná řešení dávající alespoň minimální šanci na budoucí přežití původní evropské populace.

Jak se voliči rozhodnou, budeme vědět již koncem roku ...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…