Roman Ramach: Politici se opět vyznamenali

26.10.2016 11:19

Je velmi zajímavé,že všichni naráz znají Jiřího Bradyho. Ještě před týdnem většina republiky nevěděla kdo to je,co dělal.

Roman Ramach: Politici se opět vyznamenali
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Brady

To, že přežil holocaust, je úctyhodné, to, že vzpomíná a napsal knížku o své zavražděné sestře, je dojemné. Také je záslužné i to, že vypráví o holocaustu a varuje před ním, ale nezlobte se. Kdyby média spolu s Hermanem, který poklonkuje sudeťákům, nevytvořili tuto causu, tak o něm nikdo neví. Proč ho nevyznamenal V.H.? Nebo Václav Klaus? Proč o něm ČT nenatočila dokument a nebo ho nedala do 13 komnaty? Asi nebyl doposud pro ně atraktivní.

Těch co přežili holocaust a celý život zasvětili boji proti tomuto násilí, jsou tisíce. Mnoho z nich napsalo i knihy a vzpomínky, akorát bohužel neměli synovce ministrem, aby si pro ně vyznamenání vydupal. Politici KDU-ČSL spolu se Starosty a Českou televizí došli na dno té žumpy, na kterou stále poukazují. Za cenu zviditelnění, získání moci a osobních ambicí zneužili starého člověka, který si ve svém dětství dozajista hodně zkusil.

Politikům Lidovcům, panu Hermanovi a Starostům se to opravdu povedlo.

Pokazili nám občanům významný státní svátek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty