Roman Ramach: Rozumek nadává, tak dostal ráznou odpověď. Můžeme na něj sbírat víčka

25.01.2017 19:15

Pan Rozumek, ředitel ,,Organizace pro pomoc uprchlíkům" kolem sebe kope a dokonce zašel tak daleko,že vytváří nátlak na P ČR aby nedodržovala zákony této země. Jeho chování a nátlak ho ukázalo v celé ,,nahotě´´.

Roman Ramach: Rozumek nadává, tak dostal ráznou odpověď. Můžeme na něj sbírat víčka
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Ředitel Organizace pro pomoc uprchlíkům Martin Rozumek

Pan Rozumek a jeho velmi široký tým potřebuje co nejvíce nelegálních uprchlíků, aby mohl ze státní pokladny vysávat dotace a granty ,a tak i pobírat se svým týmem desetitisícové odměny.

Pan Rozumek se domnívá, že my občané, z jejichž práce on pobírá svůj nadstandardní plat, jsme hloupí.Pane Rozumek, nejsme! Pokud vy jak říkáte chcete pomáhat, najděte si práci a po šichtě třeba po té noční pomáhajte ze svých přijmů tzv.uprchlíkům, potom možná uvěřím, že vaše počínání je nezištné.

Zatím vaše tzv. pomoc nelegálním uprchlíkům je vaše výdělečná činnost placená z našich daní! Což takhle kdyby se na vaši a dalším mnoha podobným organizacím odstřihl penězovod ze státního, krajského a městského rozpočtu a začali bychom na vás sbírat víčka od PET lahví a peníze z našich daní bychom přesměrovaly přímo pro naše nemocné a postižené děti a seniory. To by vás už nejspíše nebavilo.

Je načase, aby vláda začala s našimi daněmi opravdu hospodařit, aby z nich nemohli lenoši pohodlně a bezpracně žít.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …