Roman Ramach: Tragická komedie on-line

09.05.2017 10:12

To, co nám předvedli politici v minulém týdnu, se nedá nazvat jinak než tragédií s komediálními prvky.

Roman Ramach: Tragická komedie on-line
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova Strakovy akademie

Kdybychom v práci předváděli to co vládní politici tak bychom byli na dlažbě. Jak máme my občané věřit premiérovi, který dostatečně nezváží své kroky a jeden den veřejně ohlásí demisi aby ji záhy stáhl. Vicepremiér Babiš špicluje své kolegy a úkoluje novináře aby je politicky zdiskreditoval. Lidovecký vicepremiér bez zardění využívá této nemorální a nenormální situace k vytřískání politického kapitálu.

To vše se děje v situaci,kdy my občané dřeme abychom uživili své rodiny, platily hypotéky, daně a vysoké odvody. Co nás čeká za naše zaplacené daně a odvody? To,že se nedožijeme slušné penze, sociální nejistoty a v případě dlouhodobé nemoci i návštěva exekutora. Ale všimněte si jak se naší vládní politici pěkně zakulacují.

Když sleduji to co předvedli všichni politici od listopadu 1989, musím konstatovat jedno. Komunisti to uměli lépe. Jak je možné, že vlády dopustily to,že ze státních tudíž z našich kapes dotujeme soukromé podnikání bohatých, aby na náš úkor byly ještě bohatší, a my přitom jíme chemické potraviny, které se šidí za účelem zisku, a poté musíme připlácet na léky, abychom nezašli na nemoci tím způsobené.

Důchodu se generace, narozená v 70. letech, nemá šanci dožít. Stres, chemické potraviny, nejistoty to zařídí... tak na co ty papaláše živíme. Kdo z nás je potřebuje. Dnešním dnem do voleb by všichni politici ve vládě a parlamentu měli být bez výplat, protože my běžní pracující bychom za takový výkon, co tady předvedli, byli bez práce a prostředků na obživu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…