Růžena Chrasteková: Co tak zrušit volby, Parlament a ponechat vládnout Ústřední výbor Ústavního soudu, pár senátorů z pražských kaváren?

23.10.2019 14:32

A aby toho nebylo málo, přec jenom, nějaké Výkonné výbory, složené z politologů, politických aktivistů třeba z milionchvilkařů, agilně aktivních redaktorů České televize, politických neziskovek, komentátorů ála Fendrych ve spojení s represívními složkami a BIS, která nás bude chránit před všemi špióny světa.

Růžena Chrasteková: Co tak zrušit volby, Parlament a ponechat vládnout Ústřední výbor Ústavního soudu, pár senátorů z pražských kaváren?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vůz České televize

Prezidentem by mohla být také nějaká velká hlava pomazaná v Bruseli, která stejně nejlépe ví, co je pro nás nejlepší, co nám prospívá a co máme dělat tak, aby jsme se moc nerozcapovali a přitom plnili do puntíku všechny úkoly a cíle pětiletek, které nám budou včas a důrazně sděleny formou, kterou si CML (centrální mozek lidstva) zvolí a proti které není odvolání, stejně tak jako proto obsahu toho sdělení. Vládu jako takovou si budou volit oni a bude jim vlastně dělat jenom takový servis, zajišťovat potřebné služby.

Ono se to stejně v jemnějších nuancích, nepatrných rozdílech, takto u nás pozvolna, nenápadně a plíživě začíná praktikovat.

Zaplaťme, alespoň díky, matce přírodě a všem prohlášeným za svaté, že zatím máme a ještě nějaký ten rok s určitostí budeme mít prezidenta, který je moudrý a prozíravý, který hájí zájmy občanů této země a nakonec i tuto krásnou zemi jako takovou.

Protože se nám také může stát, že Ústřední výbor Ústavního soudu rozhodne (mimo jiných šíleností), že máme poslouchat děti (https://www.parlamentnilisty.cz/…/Ustavni-soud-vzkazal-soud…), ano, poslouchat, né naslouchat jim.

A ten zatrolený Parlament, on si dovoluje o něčem rozhodovat, pchá, kde to jsme?! Zrušit! Zrušit tím pádem i parlamentní volby! Stejně je to k ničemu, to jejich rozhodování, většinové hlasování. I opakované, po nesouhlasu Senátu (prý pojistky, hahaha), on stejně zase, opět rozhodně dle svého (svévolného) mínění Ústřední výbor Ústavního soudu, že ano ...

Koho zavřít za katr, koho odsuď vyhnat, koho naopak láskyplně a s otevřenou náručí přijmout, bude rozhodovat ten Výkonný výbor Fendrychovců (https://www.parlamentnilisty.cz/…/Martin-Fendrych-po-vystup…), naco nějaké důkazy, "neserme se s nima" by souhlasil ten další Výkonný výbor milionchvilkařů, vždyť už to vykřikují na svých demonstracích.

Všechny hybridní zločince, na kterých se shodnou že jsou tací, většinově ty Výkonné výbory, samozřejmě s posvěcením Bakalovy České televize, je třeba zničit, rozprášit, zlikvidovat. A aby nechybělo, přidat k nim ty věčné nespokojence a rýpaly, ty zastánce bezpřívlastkové demokracie, poněvadž ta je špatná, nežádoucí, jediná správná je ta liberální, jejich demokracie. I kdyby se rozhodli, že vládnout bude menšina, je to jejich liberální rozhodnutí a kdo to nechce respektovat, je hybridní zločinec. Protože je potřeba společnost spojovat. Do jednoho šiku a kdo nejde s nimi, jde proti nim.

V Praze se přec nejlépe ví, v kavárnách a Senátu naprosto, co je pro tento lidi, tyto občany nejlepší a je samozřejmé, že v souladu s nařízeními, instrukcemi z Brusele, z CML, jednohlasně a jednoznačně schválené ÚV ÚS.

Tak na nás, na chásku nezvedenou, škandalózně ještě navíc nesouhlasící s tezemi, pětiletkami, světlou, multikulturní, genderově vyváženou a svobodnou ideologií. Kdo se bude hodně vzpěčovat, klidně půjde příkazem uklízet do Chánova a ještě bude tamním příspívat na kulturu (https://www.parlamentnilisty.cz/…/-Romy-k-nam-domu-Takze-ne…), pokud ho teda hned Fendrychovy milice nešoupnou za katr. Protože to určitě nebude mít ze své staré, nevzdělané, venkovské hlavy, ale hybridně mu to beztak našeptali špioni z Ruska a Číny.

Piráti nám také budou prodávat čistý vzduch, komoditu navýsost žádoucí (https://www.parlamentnilisty.cz/…/Scheinherr-Praha-prodava-…), jenom musíme doufat, že na nás nebudou vulgárně sprostí, když si nekoupíme dostatečné množství, jak nám všem předvádí jejich veselejší mažoretka Krausová. A nebude nás tlouct přitom tím svým bizarně použitým válečkem na malování.

Ve zpravodajských pořadech kdysik naší, dnes už jenom jejich veřejnoprávní České televize nám to však všem řádně vysvětlí ti aktivističtí moderátoři, redaktoři a pokud jim už nebudou stačit síly, projevující se především v arogantně agresívním překřikování a křičení vůbec (ženské osazenstvo tam v tomto vysoce vede), vezmou si na pomoc různé mladé i mladší "pamětníky", kteří to všem těm starým, méně vzdělaným buranům, neobyvatelům Prahy, jasně a důrazně řeknou. Hlavně nám řeknou, jak se tady žilo, jak jsme žili před tím, než se oni narodili (https://www.parlamentnilisty.cz/…/Husto-v-CT-Ze-za-komunist…).

Zlej sen, zatím, byť už s reálními prvky, ale musíme všichni docela bdít, aby se nestal skutečností úplně. 

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …