Schulz hnul Polákům pořádně žlučí. A žádný dumping imigrantů do Polska!

27.12.2015 18:47

Zjitření? To je slabé slovo. Předseda Evropského parlamentu (EP), Němec – Martin Schulz to svým výrokem, že volební vítězství eurokritické strany PiS (Právo a spravedlnost) v Polsku znamená státní převrat, EU a Německu pořádně poďál. Kam se hrabou Zemanovy bonmoty. Poláci teď Schulzovi nemohou přijít na méno.

Schulz hnul Polákům pořádně žlučí. A žádný dumping imigrantů do Polska!
Foto: Europarl.europa.eu
Popisek: Předseda Evropského parlamentu Martin Schulz

Polský tisk znovu Němcům připomíná to, co vmetl Angele Merkel do tváře poslanec EP prof. Ryszard Legutko: Německo si (zatraceně) plete a zaměňuje svou popřední roli v EU s dominancí. A polský tisk to konstatuje jasně: Německo navazuje na svou nedemokratickou tradici, když chce svou dominanci vnucovat nejen Polákům, ale celé EU a trestat (odnětím subvencí EU) všechny jemu neposlušné státy. Poláci měli rozvinuté občanské svobody již v době, kdy v tomto ohledu Němci ještě ani neslezli ze stromů a hrbili se pod císařem, a Německo nemá nejmenší právo je poučovat, píše polský Wprost.pl.

A německý dumping-žumping imigrantů do Východní Evropy? Tůdle! Východní země nebudou platit za blbosti berlínské politiky. Varšava se svojí těžkou vahou zasadí, a připojí svůj hlas k Budapešti, Praze, Bratislavě a Bukurešti, aby se žádný dumping-žumping imigrantů z Německa do východní Evropy nekonal.

Vyšlo na eurabia.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …