Silvie Kovářová: Buď vyhrajeme naši republiku zpět nebo je s námi amen

06.07.2017 7:33

Letošní volby jsou pro budoucnost naší země velmi důležité! Víc než kdy jindy! Za čtyři roky bude pozdě! Za čtyři roky už nemusíme mít naši Českou republiku! A možná už nikdy další volby nebudou- to může uzákonit naše vláda opět o nás bez nás!

Silvie Kovářová: Buď vyhrajeme naši republiku zpět nebo je s námi amen
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební urna, ilustrační foto

Vážení občané ČR, vážení voliči a všichni, komu není lhostejný osud naší České Republiky,
vážený český národe,

letošní volby jsou pro budoucnost naší země velmi důležité! Víc než kdy jindy! Za čtyři roky bude pozdě! Za čtyři roky už nemusíme mít naši Českou republiku! A možná už nikdy další volby nebudou- to může uzákonit naše vláda opět o nás bez nás!

Určitě jste zaregistrovali, že se docela rychle stáváme kolonií! Kolonií Západu...Bruselu, USA…

Vše, co bylo české a velmi kvalitní, už dávno není české, dávno ne kvalitní  a v mnohém případě ani existující. Vše české, kvalitní  a konkurenceschopné bylo rozkradeno, rozprodáno za směšné ceny a mnohdy i zničeno, což bylo umožněno zahraniční politikou naší „loutkové vlády“, která byla na naší politickou scénu dosazena v r. 1989 Západem tzv. „barevnou revolucí“. (Běžná politika Západu téměř v celém světě až k ruským hranicím, bohužel velmi často za pomoci vojsk NATO,  naposledy úspěšně na Ukrajině, dosud neúspěšně v Sýrii…).

Tato loutková vláda nám beze změn vládne dodnes. Tato vláda nehájí zájmy českého národa, ale zájmy Západu- Bruselu, USA…

Tato „demokratická“ vláda nedemokraticky (proti vlastnímu lidu) vládnoucí se vzdala českého národa a jeho zájmů, i všech strategických odvětví národního hospodářství, které českému národu patřily a které pro český národ znamenaly finanční jistotu. Místo toho nás uvedla do dluhů mnoha bilionů korun, které nemůžeme nikdy ani splatit, břemeno přechází na další a další generace českého národa a vše se stále násobí  (a nevyhnutelně to vede k postupnému  snižování životní úrovně obyvatel)…Uvědomme si, že čím víc dlužíme, tím snadněji jsme ovládáni těmi, komu dlužíme. Tím snadněji se stáváme kolonií!

Vzpomeňme na grandiózní český majetek a odvětví národního hospodářství, které do roku 1989 patřily českému lidu:

Česká voda už dávno není česká a máme jí snad nejvíc v Evropě! Máme prameny řek a rozvodí pro Evropu. Za naši vodu nyní platíme Francouzům! Zisky jdou do zahraničí.

České uhlí rozkradeno, vytunelováno.

České dráhy už dávno nejsou české.

České aerolinie už dávno nejsou české.

Česká národní banka už dávno není česká - dokonce přímo poškozuje ekonomiku ČR!

Strategická plzeňská Škodovka už dávno není česká - Škodovy závody patřily k nejlepším v Evropě mj. i ve výrobě zbraní! To byl také důvod,proč je USA rozbombardovaly na konci 2.sv. války, stejně jako i další strategické ekonomické cíle v ČR! Je také třeba přehodnotit otázku osvobození, která byla po r. 1989 silně deformovaná ve prospěch USA!

Plzeňský Prazdroj už dávno není český - po JAR přišlo Japonsko - zisky v desítkách miliard ročně jdou do zahraničí!

Česká televize už dávno není česká - vysílání České televize je jasně prozápadního a probruselského charakteru.

Naše zemědělství je zničené a zdevastované! Před r.1989  bylo nejlepší v Evropě! Němci se k nám jezdili najíst! Dnes my jíme jejich odpad! České výrobky máme pouze z menších agrárních firem, avšak i ty budou stoprocentně zničeny podle trendu vývoje.

Naše vláda souhlasí s prodejem našeho nepředstavitelného bohatství – prvku 3. tisíciletí, lithia, do zahraničí, a slíbila nám, že za tunu lithia budeme inkasovat 10 000 korun! Tuna lithia stojí 350 000 korun!!! Množství lithia u nás se odhaduje na tři biliony korun!!!

A jde o další  a další česká strategická odvětví, firmy, obchody, které jsou dnes rozprodány, rozkradeny nebo úplně zničeny...

Místo toho zde máme zahraniční obchody a montovny, které se tu rozmnožily jako houby po dešti, neboť díky zahraniční politice naší vlády a prozápadním intervencím prozápadního vedení ČNB jim zde bylo přímo vytvořeno „klima a podhoubí“ pro  megazisky.  Náš český lid zde pracuje za hladové mzdy a veškeré zisky z vlastní výroby zůstávají v zahraničí a v daňových rájích! Je zajímavé, jak  český ministr financí toto vše  přehlíží, ale českého podnikatele nazve zlodějem!...

Není možné si neuvědomit, kam tato vláda dovedla naši zemi za 27 let jejího vládnutí.

Střídání parlamentních stran má pouze v určitý čas uspokojit určité nálady lidí- jednou ODS, pak ČSSD, pak ANO, pak zřejmě KSČM  atd. Avšak ať je zvolena jakákoliv strana, výsledek zůstává stejný, nic se ve finále nemění  a prozápadní a probruselská vláda jede dál ve stejných kolejích…

A lidé pro stromy přestávají vidět les…

Nikdy od roku 1989 se ve vládě neudála jediná změna, která by hájila zájmy českého národa a České republiky jako suverénního státu a snažila se vrátit ukradené české bohatství zpět do rukou českého lidu!

Vliv zahraniční politiky v naší vládě je zřejmý také z toho, že žádná, ale opravdu žádná strana v parlamentu, ať je to ČSSD, ODS, KDU-ČSL , ANO, TOP 09, SPD, STAN, KSČM, Piráti, Svobodní a další nemají v programu vystoupení z EU a tím ukončení kolonizování naší země...Pouze SPD chce referendum o vystoupení z EU, ale výsledek referenda je dnes, kdy žádné mainstreamové medium již neslouží českému lidu,  velmi nebezpečně ohrožen! Uvědomme si, jak vše dopadá u našich západních sousedů!

Výsledkem opětovného zvolení jakékoliv parlamentní strany  této vlády bude další a  další podřizování se plánům a představám EU, protože v EU naprosto nejsme suverénním státem! V EU jsme pouze kolonií! Tlaku EU se naše vláda neubrání a po volbách ani bránit nebude!

Staneme se obětí tzv. Kalergiho plánu s migranty, vzniku chaosu multikulturalismu, nesvobody, strachu, nepokojů, nepořádku, postupného podřizování se islámu a teroristickým útokům. (Angela Merkelová je první držitelkou tzv. Kalergiho ceny!)

Budeme svědky dokonání zničení toho zbytku českého, co tu zatím ještě máme.

Dojde k totální cenzuře alternativních medií (Parlamentní listy, Nova republika, České národní listy, Česká nezávislá televize, Svobodný vysílač, Svobodné rádio a spousta dalších), kde se ještě můžeme dozvědět aspoň kousek pravdy z toho, co se kolem nás i ve světě skutečně děje.

Budeme i nadále jíst odpad z EU, české potraviny nebudou...

Budeme i nadále krmit EU z našich peněz a EU nám  vrátí sotva  jednu pětinu v „dotacích“ , a to ještě pro pár vyvolených. Nebude-li Česká republika „poslušná“ jako člen EU, bude platit pokuty ve stovkách miliónů korun opět z peněz českých lidí!

I nadále budeme sloužit cílům zahraniční politiky prostřednictvím NATO, které jasně slouží k sesazování vlád, k dosazování svých vlád „loutkových“ a tím k dobývání území do područí a kolonizování zemí východní Evropy až k ruským hranicím, kde je  takovéto konání vojsk NATO pro nás naopak přímou hrozbou vyvolání konfliktu s Ruskou federací, který pro nás bude mít vždy fatální důsledek - nikdo nepřežije! Nikdo!

Vedle organizace NATO je pro nás  tou samou hrozbou vytvoření „evropské armády“ pod velením Německa, kterému jsme už postoupili jednu českou brigádu!!!

ALTERNATIVOU NATO JE JEDINĚ OBSE, KDE JSOU SI VŠECHNY STÁTY ROVNY A KAM PATŘÍ I RUSKO!!!! A NEJLÉPE JE VÉST MÍROVOU POLITIKU STÁTU!!!!

Vážení čeští voliči,

než půjdete k volbám, seznamte se s programem strany, kterou hodláte volit! Nejlépe na jejich webových stránkách. Pokud je v parlamentu, seznamte se s průběžnými výsledky hlasování - to je velmi důležité! Program každé strany je jasně dán. Pokud ovšem není „gumový“, tedy o ničem. Tady pozor! O „gumovém“ programu můžeme bez nadsázky hovořit např. u snahy o „reformu“ EU, neboť kde máme absolutní jistotu výsledku?!!! Podle programu se bude vládnout další čtyři roky! A možná už navždycky…!

Nepůjdete-li volit, vaše hlasy propadnou ve prospěch zvolených stran podle počtu získaných procent. Nikdy nesesadíme vládu tím, že nepůjdeme volit!!!

Nejste-li spokojeni s dosavadním vývojem a hlavně předpokladem dalšího vývoje ČR, pokud zůstaneme v područí EU, jděte k volbám a volte jakoukoliv stranu nebo hnutí, která má  v programu jasné  vystoupení z EU a z NATO!

Jedině strany, které mají v plánu jasné vystoupení z EU a z NATO, to s naším národem myslí vážně a dobře, neboť ty jediné si uvědomují, jak se postupně docela rychle stáváme kolonií EU a celého Západu!

Vystoupení z EU a z NATO má ve svém programu:

  • Dělnická strana sociální spravedlnosti, www.dsss.cz

Strany, hnutí a spolky v Alianci národních sil, www.aliancens.cz:

  • Česká strana národně socialistická
  • Česká strana národně sociální
  • Národně demokratická strana
  • Občané 2011
  • Iniciativa občanů
  • Občanská sounáležitost
  • České mírové fórum
  • Jihočeská růže
  • Českoslovenští vojáci v záloze za mír
  • Liga obrany vlasti Morava
  • S-P-O-J-E-N-Í 12
  • Společnost Ludvíka Svobody
  • Slovanský výbor ČR
  • Klub českého pohraničí
  • Český svaz bojovníků za svobodu

SPD,  www.spd.cz - v programu má referendum o vystoupení z EU, vystoupit z EU a zůstat v NATO je však z politického hlediska neslučitelné...

Český národe, jdi k volbám, a pak…

Děj se vůle Boží - buď vyhrajeme naši republiku zpět do našich rukou nebo je s námi AMEN!

Silvie Kovářová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…