Slávek Popelka: Buldočí zarputilost nejvyššího státního zástupce

30.05.2016 16:20

Zarputilost, s jakou nejvyšší státní zástupce usiluje o to, dostat Slávka Popelku do vězení, je až neuvěřitelná. Pokud by takové úsilí vyvíjel i v kauzách tunelářů, lichvářů a dalších škůdců, kteří rozkradli tuto zemi, ve vězení už by seděla nejméně polovina z nich. Co se začalo dít?

Slávek Popelka: Buldočí zarputilost nejvyššího státního zástupce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Slávek Popelka

Městský soud už několikrát Popelku  osvobodil, hlavně na základě výpovědi policisty,který sdělil, že se autem (které v době údajného útoku jelo rychlostí asi 3km/hod), necítil ohrožen.

Další, v pořadí už šestý nebo sedmý soud bude v úterý dne 7. června v budově městského soudu v Praze, ulice Spálená. Začátek jednání je ve 13.00,dveře 330, třetí patro. Jednání je veřejné. Kdo můžete, přijďte, státní zástupce trvá na trestu v rozmezí šest měsíců až šest let nepodmíněně za údajný útok na veřejného činitele se zbraní...

(Připomeňme, že se jedná o událost z doby demonstrací proti vládě Petra Nečase. Při pokojném, ohlášeném shromáždění byl Slávek Popelka po zablokování dopravy, ke kterému došlo kvůli ohrožení demonstrantů projíždějícími auty, policisty násilně vytažen z auta a poté ještě obviněn)

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…