Slávek Popelka: Co se to děje v Evropě?

04.03.2016 20:45

Na všechny události lze nahlížet z několika hledisek. To, že západní a jižní Evropu zaplavují muslimští imigranti, má kořeny také v koloniální minulosti většiny těchto zemí. Je to naplnění zákonitosti o příčině a následku. Nebo, chcete-li, potvrzením přísloví o božích mlýnech. Po staletí západní Evropané napadali, kolonizovali a vysávali bohatství afrických i asijských národů. Nyní nastal čas splácet starý dluh...

Slávek Popelka: Co se to děje v Evropě?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Slávek Popelka

Dnešek je v mnohém obdobou posledních desetiletí Západořímské říše. A jak se zdá, stabilní a silnou Evropu, podobně jako kdysi Řím, vyvrátí invaze barbarů.
Už mnohokrát v minulosti se stalo, že silné a bohaté národy, jejichž postavení se zdálo neotřesitelné, byly ze svého výsluní vytlačeny národem či národy  do té doby podceňovaným, zdánlivě o hodně slabším či jinak znevýhodněným.
 
Za ty je nyní považována střední a východní Evropa..
 
Podle dávných védských textů, popisujících budoucnost světa na mnoho tisíciletí dopředu, mají nyní postavení, které po pádu Západořímské říše převzaly germánské- anglosaské národy, převzít Slované.
 
Z událostí, které nyní prožíváme, vyjde západní Evropa v lepším případě výrazně oslabená, v horším zcela rozvrácená. To umožní západní větvi Slovanů, která se má stát na dlouhou dobu významným činitelem světového dění, výrazně posílit svoji pozici, v první fázi získat úplnou nezávislost. Pozice střední a východní  Evropy se výrazně upevní, půjdeme do popředí nejen ekonomicky, vojensky ale i politicky.
 
Pravděpodobně dojde k posílení spolupráce zemí V4, ke kterým se postupně připojí i sousední a blízké, především Slovany obývané země.
Takže nás čeká docela zajímavá a lákavá budoucnost, pokud si to něčím nepokazíme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…