Slávek Popelka: Zavřít Bakalu i se Sobotkou

17.01.2016 9:45

Pan Bakala se prokazatelně dopustil podvodu, když porušil svůj slib prodat horníkům za výhodnou cenu byty OKD, které od státu získal za směšnou cenu.

Slávek Popelka: Zavřít Bakalu i se Sobotkou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lídr Holešovské výzvy Slávek Popelka

Místo toho jim je léta pronajímal za nájemné výrazně vyšší, než bylo v té době obvyklé. Způsobil tím v regionu sužovaném nezaměstnaností  řadu lidských tragédií a zhoršil kvalitu života tisíců lidí. I oficiální média přiznávají, že vysál z regionu sumu v řádech stovek miliard... V normálně fungující zemi by takový člověk už dávno  seděl v kriminále.

A s ním zřejmě i pan Sobotka, který mu toto jednání umožnil, zřejmě za odpovídající sumu jak na jeho soukromý účet, tak i do stranické pokladny ČSSD, a po léta ho kryl.

Nyní Bakala byty prodal, bez ohledu na to, co čeká lidi, kteří je obývají.

V této zemi je stále  součástí právního řádu zásada - co je v rozporu s dobrými mravy, je nezákonné. Stačí aby si soudy na ni vzpomněly a různí kmotři, lichváři a další paraziti by mohli skončit tam, kam už dávno patří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…