Slávek Popelka: Žijeme v zemi, kde vládne nezákonný režim

29.05.2015 21:18

Ústavní zákon 327 / 1991 Sb ze dne 18. 7. 1991 jasně říká, že jediný způsob jak lze zrušit společný stát, je referendum.

Slávek Popelka: Žijeme v zemi, kde vládne nezákonný režim
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lídr Holešovské výzvy Slávek Popelka

Z toho vyplývá , že nynější státní moc je nezákonná, protiústavní. Kromě toho je také nepřátelská vůči vlastním obyvatelům, které nechává v desetitisícových počtech živořit léta na ulici, nestará se o to, jak mohou přežít matky samoživitelky, tělesně postižení atd.

Jakmile se u nás obnoví normální poměry, politici kteří rozdělili Československo budou souzeni za vlastizradu, další představitelé státu za rozkradení a likvidaci národního majetku a zneužití pravomocí veřejného činitele.

Je pravděpodobné, že k zodpovědnosti budou volání i ti, kteří nic nepodnikli proti zoufalé sociální situaci statisíců našich spoluobčanů....

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…