Solidaritu s uprchlíky: Přijímám – Nepřijímám

11.08.2015 21:16

Vy, kteří solidaritu s uprchlíky tak bezvýhradně přijímáte, sami jistě cítíte, že demonstrace, transparenty a pózování s nápisem: „Solidaritu s uprchlíky: přijímám“ jsou jen výkřikem do tmy, bezvýznamným prázdným gestem, které nikomu nepomůže. Vlastně ano, pomůže.

Solidaritu s uprchlíky: Přijímám – Nepřijímám
Foto: Radim Panenka
Popisek: Uprchlíci před autobusovým nádražím v Bělehradě. Do Srbska denně dorazí až tisíc imigrantů, kteří chtějí do EU. Hlavně do Německa či Švédska.

Čím větší počet uprchlíků, tím větší zisk pro uprchlický průmyslový byznys od pašeráků až po neziskové organizace. Když se zločin proti lidskosti přikryje tučným ziskem, morálka a odpovědnost jde stranou. Vždyť i ti imigranti, kteří nejdou ve jménu Alláha do boje, se nechali zmanipulovat pohádkou o ráji, který je tady čeká. 

Maximální počet muslimů ve společnosti nemá nic společného s nenávistí ani s xenofobií – je to zcela zásadní argument naší sebezáchovy. Dlouholeté zkušenosti západních zemí vám jistě nejsou neznámé, pařížská předměstí, hnutí Sharia4Belgium, Sharia4Holland a Islam4UK se zcela otevřeně hlásí k radikálním názorům násilí.

Tyto skupiny v západní Evropě kritizují demokratický systém, prosazují názory a požadavky na včleňování islámského práva do zákoníků, na změny v právním systému, ohledy od jinověrců, kontrolu školních učebnic – stalo se tak zatím ve všech zemích na světě, kde muslimská minorita získala nějaké relevantní počty v populaci. A numerická většina muslimů si podle našich pravidel demokracie samozřejmě odhlasuje právo šaríja, nekritizovatelnost islámu pod trestem smrti, – a pak se začnou jednotlivé sekty islámu řezat a vraždit mezi sebou a následně řezat a vraždit všechny ostatní. 

V České republice internetová iniciativa Sharia4Czechia (Šaría pro Česko) už od roku 2012 usiluje o islamizaci českého prostředí a přeměnu islámských společností na chalífát islámský stát, „nejlepší, jenž kdy povstal mezi lidmi; přikazuje vhodné, zakazuje zavrženíhodné a věří v Boha. (Álu 'Imrán:110) Na tomto světě pak šarí'a všem zaručuje jejich lidskou důstojnost, arab. ????????? keráma.. “ 

Po muslimském teroristickém útoku na redakci francouzského satirického časopisu Charlie Hebdo dne 7. 1. 2015 skupina útok odsoudila, ale prohlásila, že je potřeba ještě zintenzivnit snahy o islamizaci České republiky, ve smyslu „přijímání islámu lidmi a islámských hodnot v souladu s ústavním právem člověka věřit v Boha, aniž by mu do tohoto vnitřního přesvědčení měl právo někdo mluvit“ 

„Pokud se muslim stane občanem Česka, má nárok na všechna práva jako ostatní Češi, tedy i na možnost jít k volbám, a tím se naplní Barrosova vize o projektu EUROMED, podle kterého demografové pro nevymření Čechů chtějí přijmout do roku 2050 minimálně 80 milionů muslimů, aby dělohami svých žen zaplavili Evropu...“ 

Navrhuji proto smysluplné řešení pro vás všechny statečné, kteří horlivostí pro lásku k bližním odmítáte fakta, děláte z nás sobce, panikáře, xenofoby, rasisty, zločince a obviňujete z šíření nenávisti nás, kteří máme opodstatněné obavy z dalšího vývoje věcí. Pojďte tedy vaše ryzí úmysly, slova a gesta, podložit skutkem, ukažte, že to s pomocí uprchlíkům myslíte opravdu vážně.   Chcete-li přijímat uprchlíky, vezměte si je k sobě do svých domovů a s veškerou přímou odpovědností pečujte o jejich vzdělání, naučte je naše civilizační návyky, pomozte jim najít práci, osobně dohlédněte, že to tak budou dělat. A kdyby neobstáli, pak jim zaplatíte letenky domů.

Jsem žádostivá vidět mezi prvními, a nemyslím to vůbec ironicky, ale úplně vážně, pana premiéra Sobotku a ostatní vládní činitele. A také Vás, pane Milane Kohoute, pane Jane Čulíku, se všemi, kteří se protesty proti xenofobii a nenávisti předvádějí na internetu i na náměstích.

Osobní příklad ve spolupráci s lidmi dobrého srdce, je jediná záruka a jediný možný bezpečný způsob, jak cizím potřebným pomoci a vlastní neohrozit. 

Odemkněte tedy dveře vašich domovů uprchlíkům, v plném počtu všech, kteří solidaritu s uprchlíky přijímáte, každý v rámci svých možností, do výše svých příjmů.

A teprve potom, v této kapacitě otevřených dveří, je možné otevřít hranice pro příslušný počet. V případě, že toto se podaří, pak ani sebe nevyjímám a jdu do toho s vámi.  

Dobročinnost je jen a jen činnost dobrovolná. Dobré skutky přikázat ani zakázat nikomu nelze! Nikde v Bibli není napsáno, že by se dobročinnost vynucovala násilím.

„Existují dobra, jejichž původce je lépe nazývat pachateli.“ 

Podepisujte, prosím, úplně všichni, kteří čtete. Cílem této petice je shromáždit nejen souhlas dobrovolníků pro přijetí uprchlíků výhradně jen v našich domovech, ale i nesouhlas odpůrců proti otevření hranic, nezodpovědným rozhodováním vlády pod diktátem EU.

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Milan Knížák: Fiala podporuje Babiše

10:14 Milan Knížák: Fiala podporuje Babiše

Glosa Milana Knížáka.