Spolek Šalamoun: Další pochybení v trestní věci Petra Kramného

07.06.2017 10:51

Jedním z pilířů obžaloby a následných rozsudků všech obecných soudů je znalecký posudek “ ve věci posouzení podezření ze spáchání dosud nespecifikovaného trestného činu”, kdy na základě “Opatření” ze dne 3.2.2014 byl o zpracování požádán znalec z oboru elektrotechniky Prof.Ing.Karel Sokanský CSc,. ve věci posouzení možností vzniku úrazu elektrickým proudem bez lidského zásahu.

Spolek Šalamoun: Další pochybení v trestní věci Petra Kramného
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Dále je tento znalec autorem závěru, že Petr Kramný mohl zavraždit svoji manželku a dceru a to buď jednopólovým nebo dvoupólovým dotykem. Tento závěr tohoto znalce, se opakuje ve všech výrokových částech všech rozsudků.

Až sem slyším skřípání zubů odborníků v oboru, jak lze jednopólovým dotykem na dřevěné posteli, která má běžnou matraci bez pružin a je postavena na kachlíkové podlaze, možno zabít 2 lidi jednou ranou a dokonce najednou.

Zásadním podkladem pro závěry těchto posudků je “údajně” fotodokumentace z pokoje 6343 hotelu Titanic Palace v Hurgádě. První posudek, kde jako podkladovou část znalec Sokanský fotodokumentaci pokoje 6343, uvádí nese datum dne 14.2.2014. Nelze jinak, než dlužno s hořkostí konstatovat, že “ soudruzi z NDR udělali opět chybu “. Ze spisového materiálu trestní věci Petra Kramného je zcela zřejmě, že česká strana obdržela fotodokumentaci pokoje 6343 hotelu Titanic Palace až dne 5.3.2013, kterou do spisového materiálu zařadila s “mírním zpožděním” až dne 1.7.2015.
Oprávněně se tedy ptám, jak mohl ve svém znaleckém posudku zde dne 14.2.2013, znalec Sokanský zmínit fotodokumentaci pokoje 6343, když fotodokumentace byla předána české straně až dne 5.3.2013?

Nelze jinak, než dlužno s hořkostí konstatovat, že “ soudruzi “ z NDR udělali další chybu.
Součástí znaleckého posudku znalce Sokanského je nejen fotodokumentace, která ještě nebyla v době zpracovaní posudku k dispozici, ale i též nákres pokoje. Vlastní nákres, který vytvořil vysoký policejní důstojník v Ostravě, zjevně opět asi telepaticky, nese označení “Orientační nákres pokoje 6443 “. Pominu “drobnost”, že poněkud nesouhlasí číslo pokoje a není zřejmé, který pokoj telepaticky vysoký policejní důstojník maloval, ale soudruzi z NDR udělali další hrubou chybu. Nákres pokoje je zrcadlově otočen oproti pokoji 6343, kde se stala tragédie rodiny Kramných.

Jsme svědky situace, kdy “soudruzi z NDR “ neustále opakují stejné chyby. V prvním případě zrcadlově otočí obrázky srdce Moniky a Kláry Kramných s lajdáckou výmluvou, že vložili sklíčka do mikroskopu obráceně a nyní obráceně načrtnou nákres pokoje.

V doplňku znaleckého posudku znalce Sokanského, který nese datum dne 20.2.2015 se opět odkazuje ve zdrojích na fotodokumentaci pokoje 6343 hotelu Titanic Palace, kterou mu předala Policie ČR a to prostřednictvím svědků E.B a A.V., kteří tuto fotodokumentaci pořídili.

Z výslechů svědků E.B a A.V, který je procesně zachycen a je součástí spisového materiálu trestní věci Petra Kramného vyplývá taková malá drobná nesrovnalost a to, že oba svědci uvádějí, že na pokoji 6343 v hotelu Titanic Palace v Hurgádě nikdy nebyli!

Z výše uvedené mě připadá naprosto neuvěřitelné, že se znalec zpronevěří svému znaleckému slibu a na dotaz dle znaleckého zadání “ Lze způsobit smrt dvou osob v hotelovém pokoji 6343 v hotelu Titanic Palace…” učiní závěr, že lze a to bez toho aniž by na pokoji 6343 byl někdy osobně přítomen, vycházeje přitom z fotodokumentace, která nebyla k dispozici, či zejména z fotodokumentace úplně jiného pokoje!

Těchto “drobností” si žádný ze soudců ani nevšimnul a to včetně soudu Nejvyššího, tento stav jednoznačně vypovídá o kvalitě práce těchto soudců, mediální poptávky a totálního selhání justice v trestní věci Petra Kramného.

S veškerou vážností, ve světle všech nových skutečností, soudům dosud neznámých, je nutno konstatovat, že další a daleko šokující zjištění budou následovat.

Václav Peričevič
místopředseda spolku Šalamoun

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …